Steaua lui David (015)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Maghen David (Scutul lui David) simbol al evreilor are o origine neclara, dar, de la ideea scuturilor razboinicilor evrei, facute prin fixarea a doua triunghiuri echilaterale inverse (singura figura geometrica idestructibila) si pana la teoriile religioase (simbolul nu este trecut de ex. In Talmud sau in Tanah sau in Cabala (binele versus rau si Spiritul versus Corpul fizic) nu este un drum lung, putandu-se acredita oricare dintre aceste posibilitati.
Personal, inclin sa cred ca cele doua triunghiuri echilaterale din Cabala sunt mai explicite pentru mine: Triunghiul cu varful in sus simbolizeaza viata dusa corect a carei energii tind sa urce spre cer iar triunghiul cu varful in jos, reprezinta fluxul energiei Divine care coboara spre noi. (Bunatatea, Dragostea, Gratia si Compasiunea Divina)
Pentru Chakra Anahata, s-a folosit simbolul stelei lui David tocmai pentru ca aceasta chakra se afla in echilibru energetic fata de celelalte chakre: sub ea sunt trei chakre (Muladhara, Swadhisthana si Manipura) iar peste ea sunt tot trei chakre (Vishuddha, Ajana si Sahasrara). Cele doua triunghiuri echilaterale simbolizeaza deci cele doua mari fluxuri energetice (Ascendente si Descendente)
Si pentru ca toata Creatia s-a facuta din Dragoste, (Dumnezeu-Tatal, omniprezent si omnipotent pe toate cele sase directii ale universului (din teoria Cabalei): Nord; Sud; Est; West; Sus (Zenit); Joos (Nadir), se spune ca inima noastra este Locul lui Dumnezeu in noi, astfel, chakra Anahata, ajungand sa se numeasca Chakra Inimii, Chakra Iubirii.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Cuart Roz, Jad verde

Dimensiuni: Colier: 44 cm/ 40 grame
Pandantiv: 30x30x12mm/ 9 grame
Bratara: 18 cm/ 11 grame
Cerceii: 4 cm / 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023