Stickere autocolante cu sclipici pentru cabinete de stomatologie

25 LEI

Setul de 20 stickere autocolante cu sclipici sub formă de dinte, perfecte pentru a fi oferite ca recompense copiilor care trec prin tratamente stomatologice, aduce cu sine numeroase avantaje atât pentru medici, cât și pentru cei mici și familiile lor.

Motivare și educație:
Autocolantele sub forma de dinte sunt o modalitate distractivă și educativă de a motiva copiii să coopereze și să se simtă mai confortabil în timpul vizitelor la dentist.
Oferirea acestor autocolante ca recompense îi va încuraja pe cei mici să aibă un comportament pozitiv și să vadă experiența la cabinetul stomatologic ca pe ceva plăcut.

Experiență Pozitivă la Medicul Stomatolog:
Autocolantele cu design de dinte ajută la crearea unei atmosfere prietenoase și pozitive în cabinetul stomatologic.
Prin oferirea acestor recompense, contribuim la formarea unor amintiri plăcute pentru copii, care îi vor face să asocieze vizitele la dentist cu experiențe pozitive.

Educație Orală:
Autocolantele au un caracter educativ, contribuind la familiarizarea copiilor cu importanța îngrijirii dentare și a sănătății orale. Acestea pot fi folosite pentru a încuraja discuții constructive despre igiena orală între medici, părinți și copii.

Recomandări de la Părinți:
Oferirea unor astfel de recompense poate determina părinții să recomande cu mai mare încredere cabinetul dumneavoastră altor familii. Imaginea pozitivă a cabinetului stomatologic poate aduce un număr crescut de pacienți, consolidând reputația profesionalismului și grijii pentru pacienți.

Suntem încrezători că aceste autocolante sub formă de dinte vor aduce un plus de valoare cabinetului dumneavoastră și vor contribui la construirea unei relații mai bune cu pacienții mici. Pentru mai multe detalii sau pentru a plasa o comandă, vă stăm la dispoziție.

Prețul transportului se calculează după trimiterea unui mesaj și efectuarea unei simulări cu privire la distanța față de adresa destinatarului. După simulare și acceptarea tarifului de transport de către cumpărător, se poate plasa comanda


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Autocolant, Hârtie, Textil, Vinil

Dimensiuni: 20 stickere autocolante cu sclipici roz și auriu - aprox. 5 x 4 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Ne bucurăm foarte mult de mărțișoare, exact ce ne-am dorit! Suport maxim in comunicare, livrare promptă, recomandam cu încredere!

    15.02.2024

  • Fara comentariu

    17.02.2024

  • Fara comentariu

    Anonim | 12.02.2024

  • Fara comentariu

    24.01.2024

  • Fara comentariu

    25.11.2023