,,STINKY FEET'' - SPRAY ANTI-MIROS (ptr PICIOARE)

24 LEI

100% Natural, Handmade (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), din ingrediente certificate Ecocert.

Ingrediente: apa distilata, alcool 70 grade, piatra de alaun, bicarbonat de sodiu alimentar, pulbere de Iris, pulbere de Clorofila, ulei esential de Lamaie.

Efecte tinta: limiteaza mirosurile dezageabile emanate de picioare.
BICARBONATUL DE SODIU - are rol de agent deodorant cu o mare capacitate de a elimina mirosurile dezagreabile ( prin absoarbtia transpiratiei, impiedicarea dezvoltarii bacteriilor raspunzatoare de mirosul neplacut). Este un dezintoxicant foarte eficace (adica e capabil sa ,,topeasca'' ureea prezenta pe suprafata pielii, adica sa elimine toxinele pielii). Totodata, impiedica si dezvoltarea ciupercilor pe suprafata talpilor ori in zonele inter-digitale (intre degete) prin echilibrarea pH-uui natural al pielii.
PIATRA DE ALAUN - este un mineral natural, activ astringent (= strange porii si regleaza transpiratia), si purifiant sau antibacterian (= previne dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute).
PULBEREA DE CLOROFILA - este un colorant natural: se extrage din lucerna. Are calitati cosmetice si alimentare. Proprietati in cosmetica: limiteaza problemele legate de miros, ale corpului.
PULBEREA DE IRIS - obtinuta prin macinarea radacinilor de Iris Florentina Germanica. Cunoscut de secole, utilizat in principal in parfumerie. De atunci, utilizarile sale s-au diversificat. Calitati: deodorant si fixator de parfum.
Mod de utilizare: se agita inainte de folosire!
Se pulverizeaza pe picioarele proaspat spalate.
Valabilitate :3 luni
Prezentare - flacon prevazut cu dispozitiv spray (pulverizator)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alcool 70 grade, apa distilata, bicarbonat de sodiu alimentar, piatra de alaun, pulbere de Clorofila, pulbere de Iris, ulei esential de Lamaie

Dimensiuni: 100 grame = 19 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023