STRAWBERRY KISS/ CHOCOLATE KISS/ SWEET KISS/ TROPICAL KISS

9 LEI10 LEI

Informatii

VA propunem patru sortimente de balsamuri de buze naturale, hidratante care asigura ingrijirea delicata a buzelor.

STRAWBERRY KISS -daca iti place mirosul minunat al capsunelor coapte!
COMPOZITIE: UNT SHEA, UNT CACAO, ULEI GALBENELE BI0( MACERAT IN ULEI PRESAT LA RECE DE FLOAREA SOARELUI 80% SI ULEI PRESAT LA RECE DE SAMBURI DE STRUGURI 20 %), ULEI CATINA BIO, ULEI RICIN, CEARA CARNAUBA, VITAMINA E,PIGMENT MINERAL, AROMA NATURALA CAPSUNI.

CHOCOLATE KISS- daca preferi aroma ciocolatei cu vanilie!
COMPOZITIE: UNT SHEA, UNT CACAO,MASA CACAO, ULEI GALBENELE BI0( MACERAT IN ULEI PRESAT LA RECE DE FLOAREA SOARELUI 80% SI ULEI PRESAT LA RECE DE SAMBURI DE STRUGURI 20 %), ULEI CATINA BIO, ULEI RICIN, CEARA CARNAUBA, VITAMINA E, EXTRACT VANILIE.

SWEET KISS - daca doresti un balsam colorant de buze cu aroma de zmeura si capsuni.
COMPOZITIE: UNT SHEA, UNT CACAO, ULEI GALBENELE BI0( MACERAT IN ULEI PRESAT LA RECE DE FLOAREA SOARELUI 80% SI ULEI PRESAT LA RECE DE SAMBURI DE STRUGURI 20 %), ULEI CATINA BIO, ULEI RICIN, CEARA CARNAUBA, VITAMINA E, PIGMENT MINERAL NATURAL, AROMA NATURALA CAPSUNI SI ZMEURA.

TROPICAL KISS - daca doresti un balsam cu aroma de fructe tropicale!

COMPOZITIE: UNT SHEA, UNT CACAO, ULEI GALBENELE BI0( MACERAT IN ULEI PRESAT LA RECE DE FLOAREA SOARELUI 80% SI ULEI PRESAT LA RECE DE SAMBURI DE STRUGURI 20 %), ULEI CATINA BIO, ULEI RICIN, CEARA CARNAUBA, VITAMINA E, AROMA NATURALA MANGO SI BANANE.

RECIPIENT CARE CONTINE 6ML.
TERMEN VALABILITATE 1 AN DE ZILE.
MENTIONATI TIPUL ALES IN MESAJ


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: AROMA NATURALA CAPSUNI, CEARA CARNAUBA, PIGMENT MINERAL, ULEI CATINA BIO, ULEI GALBENELE BI0 MACERAT IN, ULEI RICIN, UNT CACAO, UNT SHEA, VITAMINA E

Dimensiuni: 10 ML

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • Un produs pe care îl folosesc neîntrerupt de câțiva ani și îl recomand!

  Anonim | 14.12.2018

 • Nu prea miroase a lavanda clasica, dar este foarte placut. Il folosim la aromaterapie. Am mai cumparat si alta data si lavanda si verbina. Foarte bune.

  georgianaflorina |  10.12.2018

 • Un pic cam dulce pentru gustul meu, dar de foarte buna calitate si aromat.

  georgianaflorina |  10.12.2018

 • Cu acest produs am reusit sa il dezvat pe sot de chimicalele din supermarket. Am cumparat 3 cutii pana acum si vom mai cumpara. Este foarte incantat de ele. Multumim!

  georgianaflorina |  10.12.2018

 • Sotul este foarte incantat de gama de ras de la Naturalshop. A renuntat de tot la chimicalele din supermarket. Foarte fina si placut aromata. Si cel mic vrea sa se dea cand se barbaiereste taica-su :) Multumim!

  georgianaflorina |  10.12.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?