Suport pentru servețele din lemn, decorat manual - "Artisan Touch"

130 LEI

Suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual  - "Artisan Touch" îmbină funcționalitatea și cromatica armonioasă cu frumusețea naturală a lemnului. A fost creat cu măiestrie și decorat manual, prin tehnica transferului decorativ, pentru a aduce un element distinctiv în orice spațiu din casă.

Descriere și specificații pentru suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual - "Artisan Touch"
Fiecare suport pentru șervețele este confecționat din lemn natural de înaltă calitate, ales cu grijă pentru textura sa distinctivă și durabilitatea sa pe termen lung.
Admiră designul elegant și modern: cu liniile sale drepte și elegante și marginile finisate cu atenție, suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual - "Artisan Touch" aduce un element modern și elegant în orice spațiu, fiind un punct focal perfect pentru orice masă sau decor interior.
Bucură-te de funcționalitate simplificată: suportul pentru șervețele este conceput cu capac inferior retractabil, care glisează, pentru ca tu să poți înlocui cu ușurință șervețelele, atunci când se termină. Partea superioară îți oferă acces rapid la șervețele, atunci când ai nevoie, prin intermediul nișei generoase.
Profită de dimensiunile versatile: cu dimensiuni potrivite, suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual, se integrează perfect în orice mediu, de la birouri și etajere, la spații de bucătărie, baie și evenimente speciale.
Lasă-te răsfățat de culorile deosebite și suave, care se potrivesc oricărui interior și vor înveseli orice piesă de mobilier!
Suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual  - "Artisan Touch" este potrivit atât pentru uz personal, dar poate reprezenta și un cadou elegant și deosebit pentru cei dragi.

Termen de comandă și execuție:
Suportul pentru șervețele din lemn, decorat manual  - "Artisan Touch" se realizează la comandă, pe care vă rugăm să ne-o comunicați cu 2 săptămâni înainte. Detaliile fiecărei comenzi se vor stabili telefonic sau online. Termenul de execuție este de 6 zile.

Fiecare suport pentru șervețele din lemn, decorat manual "Artisan Touch" este realizat cu pasiune și atenție la detalii, pentru a te asigura că primești un produs de calitate superioară. Adaugă o notă de rafinament și autenticitate în viața ta și transformă momentele cotidiene în experiențe elegante!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lac pe bază de apă, Lemn, Transfer decorativ, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 25x13x9

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar