Suporturi pahare

60 LEI

Set de suporturi pentru pahare din lemn, lucrat manual, personalizat

Vrei sa îți impresionezi cu adevarat toți musafirii care îți trec pragul? Alege setul de suporturi pentru pahare din lemn, lucrat manual, personalizat, special pentru tine!

Descriere, specificații și elemente personalizabile pentru setul de suporturi pentru pahare din lemn
Suporturile pentru pahare au latura de 10 cm, perfecte pentru a susține orice dimensiune a cupei și, totodată, pentru a fi un obiect decorativ de efect, cu orice ocazie.

Produsul se poate realiza prin două tehnici, la alegere:
1. Într-o primă variantă, suporturile pentru pahare sunt vopsite manual, cu vopsea pe baza de apă și sunt sigilate cu lac, pentru rezistența la apă. Au aplicat un element decorativ, la alegere. Astfel, poți opta pentru litere, care pot forma numele persoanei căreia i se dăruiesc, sau orice alt cuvânt dorit. Literele aplicate delicat, cu migală, sunt confecționate din ceramică și sunt vopsite manual, cu vopsea pe bază de apă.  Poți alege dintr-o gamă variată de culori (albastru, verde, roșu, auriu, mov prăfuit, roz prăfuit), sau ne poți indica exact nuanța dorită și le vom colora întocmai.

2. A doua variantă a produsului se realizează printr-o tehnică de vopsire dublă. Într-o primă etapă, produsul este vopsit manual, după care va avea loc un transfer decorativ special, fiind aplicat un design pictat, diferit pentru fiecare piesă. Vopseaua cu care se aplică modelul de la suprațată este de calitate artistică, fiind formulată special pentru uz decorativ. Modelul este texturat și poate fi antichizat. Vopseaua este ulterior sigilată cu lac, pentru a i se conferi rezistența la apă. Este realizat, astfel, un produs unic, împodobit manual cu o mică pictură, menită să adauge o notă de distincție artistică decorului meselor tale.

Atunci când cauți un cadou cu totul special, pentru o persoană dragă, iubitoare de artă și de frumos, setul de suporturi pentru pahare din lemn, lucrat manual, poate fi alegerea perfectă! Mesele tale de Sărbători vor arăta cu adevărat unic, când folosești suporturile pentru pahare din lemn, lucrate manual și personalizate după dorințele tale! Picură un strop de artă atunci când savurezi bucuria de a fi împreună cu cei dragi, optând pentru un set de suporturi pentru pahare elegant și cu totul deosebit, care va fi admirat de toată lumea!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: MDF, lac pe baza de apa, vopsea pe baza de apa

Dimensiuni: 10x10

Disponibilitate: la comanda (4 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar