Tablou personalizat - Rick & Morty

De la 100 LEI

Daruiți viață amintirilor dumneavoastră prin magia ilustrațiilor noastre personalizate. Transformăm fotografiile intr-o modalitate unică de a sărbători momentele speciale și de a arăta iubirea față de cei dragi.

Fie că este vorba de aniversarea unei persoane dragi sau de o zi cu adevărat specială, ilustrația noastră va captura esența și emoțiile într-un mod cu totul aparte. Imaginați-vă bucuria de a oferi un cadou atât de inedit, care va aduce zâmbete și amintiri de preț.

Experiența noastră digitală vă oferă flexibilitatea de a alege între o livrare fizică sau online. În cazul livrării online, după ce plata este confirmată, veți primi un link în chat de unde puteți descărca imaginea comandată în formatele JPEG, PNG si PDF.

Și pentru că detaliile contează, vă punem la dispoziție opțiunea de print în formatele A3 sau A4, astfel încât ilustrația să prindă viață în dimensiunea potrivită.

Vă rugăm să rețineți că imaginile sunt destinate exclusiv uzului personal și nu pot fi vândute sau comercializate în niciun fel conform termenilor și condițiilor noastre.

Așteptăm cu nerăbdare să vă aducem zâmbete și emoții prin creațiile noastre artistice.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Digital, JPEG, PDF, PNG

Dimensiuni: A3, A4

Disponibilitate: la comanda (4 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 25 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 35 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • colaborare placuta

    Anonim | 20.09.2023

  • Fara comentariu

    27.07.2023