Tablouri steampunk cu modele de masini・Motocicleta Honda Cod M 602・Motocicleta honda decor birou・Cadouri pentru miri si nasi

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


・Dăruiește-i un cadou menit să îi arate rolul important pe care îl are în viața ta!
・Motocicleta Honda Cod M 602, realizata din piese de ceas vechi si componente metalice, model unicat, imita modelul deja consacrat.

・Rama auriu antic, foarte eleganta, dimensiune exterioara 27 cm x 22 cm , este perfecta pentru un cadou adresat in special colectionarilor sau persoanelor dragi din viata dumneavoastra.

・Nu ezitați să ne contactați pentru comenzi personalizate. Putem realiza orice marca de automobil sau motocicleta , dimensiuni A5, A4, A3, cu mecanism funcțional sau decorativ, fundal și culoare de ramă la alegere. O astfel de alegere reprezintă un cadou cu adevărat special pentru cineva drag din viața dumneavoastră un cadou unic și personalizat.

・Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactați prin WhatsApp sau mesaje la 0 7 2 2.6 9 0.1 4 8.
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
Copyright 2012-2024 Unicdesign
Toate materialele, conținutul, produsele, modelele, conținute în magazinul Unicdesign, sunt proprietatea intelectuală a Unicdesign și nu pot fi copiate, reproduse, distribuite sau afișate fără acordul Unicdesign explicit scris.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: accesoriu, adela tarziu, auriu, auto, bijuterii steampunk, ceas functional, honda, metal, piese de ceas, rama lemn

Dimensiuni: 27 cm x 22 cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Recomand, coletul a fost foarte bine ambalat; Seriozitate si professionalism.

  23.01.2022

 • Foarte frumos după cum mă așteptam ! L-am și purtat a doua zi cu un pulover bej lejer. S-au potrivit perfect și bineînțeles am fost admirată !

  Anonim | 02.06.2021

 • Un colier deosebit pe care îl voi purta cu drag.Este puțin cam greu dar mă așteptam la asta ! Sigur o sa mai comand ptr că am mai văzut multe produse care ,,îmi trag cu ochiul ". Mulțumesc ! Dorina G. Mulțumesc mult !

  Anonim | 21.05.2021

 • Fara comentariu

  07.12.2023

 • Fara comentariu

  06.12.2023