Topper Tort Personalizat - Cifra 5 Inedita

De la 38 LEI

Adauga o nota inedita celebrarii celui de-al cincilea an de viata cu Topper-ul pentru Tort Personalizat. Cifra 5 de culoare neagra, sclipitoare, conturata cu detaliile aurii, aduce un plus de stil si bucurie tortului aniversar. Personalizeaza momentul adaugand numele sarbatoritului, scris cu eleganta pentru a completa decorul festiv.

Cifra 5, cu detaliile aurii rafinate, aduce un aer festiv tortului aniversar. Partea de jos a cifrei este conceputa cu un tarus ascutit de 6 cm, asigurand fixarea perfecta in tort pentru un aspect impecabil.

La varful cifrei, alege simbolul care se potriveste personalitatii micutului tau, adaugand un strop de unicitate si bucurie. Fiecare Topper Personalizat pentru Tort este o opera de arta unica, creata cu mandrie in Romania.

Alege pentru a aduce magie si bucurie in celebrarea primei aniversari! Gata pentru livrare in 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii!

Acest produs este destinat exclusiv pentru interior și trebuie protejat de temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius sau de expunerea îndelungată la razele UV.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Bioplastic PLA

Dimensiuni: 178 x 70 x 4 mm

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    16.02.2024

  • Fara comentariu

    05.01.2024

  • Fara comentariu

    05.12.2023

  • Fara comentariu

    04.12.2023