Tort din dulciuri pentru copii

90 LEI

Produs realizat din carton.
Dimensiune cutie interior ( pana la 25 prajituri barni) . Prajiturile nu sunt incluse !

Tortul din carton, creat cu atentie pentru a fi perfect pentru o petrecere la gradinita! Este o alegere minunata pentru a sarbatori ziua copilului si pentru a aduce un zambet pe fata micutilor.

Dimensiunile generoase ale tortului, de 27 cm inaltime si 25 cm lungime, il fac cu atat mai vizibil si impresionant in contextul unei petreceri pentru copii. Personalizarea tematica aleasa de tine adauga un element de surpriza si incantare pentru cei mici.

Cu designul sau colorat si tematic, acest tort din carton poate reprezenta perfect pasiunile sau personajele preferate ale copilului tau, ceea ce il face cu atat mai special pentru micutii invitati. Pe langa aspectul sau decorativ, este si un mod distractiv de a ascunde prajiturile Barni preferate ale copiilor.

Cu acest tort, micutii vor avea parte de o experienta unica si distractiva, plina de veselie si magie. Este o modalitate minunata de a face ca ziua copilului tau sa fie de neuitat si de a crea amintiri pretioase alaturi de prieteni si colegi de gradinita.

Va rog sa scrieri tematica dorita ( safari ,mickey mouse, peppa pig, etx )culorile dorite, numele copilului si anii!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carton

Dimensiuni: 27 cm H 25 cm L

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
PayPal