Anahata (cod 332)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Insoțesc acest set special, realizat în armonie cu vibrațiile chakrei Anahata, chakra Inimii, inimă care ar trebui curățată pentru a face loc Tronului în care să sălășluiască Dumnezu, cu unul dintre cei mai cunoscuți Psalmi ai lui David, psalm scris încă din adolescență dar de o frumusețe inegalabilă datorită sincerității și simplității lui:
Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic. El mă paște în pășuni verzi, și mă duce la ape de odihnă; îmi înviorează sufetul, și mă povățuiește pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.
Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morții, nu mă tem de niciun rău, căci EL este cu mine.
Toiagul și nuiaua Ta mă mângâie. Tu îmi întinzi masa în fața protivnicilor mei; îmi ungi capul cu untdelemn, și paharul meu este plin de dă peste el.
Da, fericirea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele, și voi locui în Casa Domnului până la sfârșitul zilelor mele. (Psalmul 23)

Setul este realizat cu margele de Aventurin de foarte buna calitate iar pandantivul, cu rol vibrational activ pentru Chakra Inimii completeza un colier discret si atractiv. Cerceii sunt simpli, atat cat sa complerteze acoperirea energetica a setului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Aventurin India 8mm fatetat, Aventurin verde fatetat 4mm

Dimensiuni: Colier: 42-46 cm / 38 grame
Pandantiv: 40mm / 10 grame
Cercei: 3 cm / 3 grame (1,5+1,5gr)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023