TUTORIAL-Bratarile Kabbalah

GRATUIT

Bratarile traditionale Kabbalah, sunt confectionate prin imbinarea ritualurilor shamanice si magice,in perioade astrologice bine determinate, in timpul executarii incantandu-se diverse mantre pentru a da forta magica bratarii.Desi se numesc Kabbalah,ele nu sunt confectionate prin folosirea principiilor cabalei

Se crede ca aceste bratari aduc sanatate, fericire si prosperitate in viata purtatorului,protejandu-l de ghinion si deochi, cu conditia ca bratara sa fie confectionata, purificata si activata in mod corespunzator.Altfel, aceastea raman doar niste bijuterii frumoase, si atat,fara niciun fel de efect ezoteric.

Drept urmare, se gaseasc pe piata bratari cu denumirea Kabbalah, neavand nicio legatura cu acestea,ele folosind diverse snururi/fire de culoare rosie, dar care se inchid cu diverse sisteme metalice, avand atasate de fir diverse charmuri fantezie.

Asa cum aratam mai sus,aceste bratari sunt confectionate tinandu-se cont de ritualuri shamanice si magice,folosindu-se fir de bumbac rosu,precum si un charm cu valoare simbolica, bratara legandu-se la una dintre maini(conform instructiunilor primite),cu un anumit numar de noduri si nu se da jos de la mana nici macar cand se face baie.

Exista si bratari Kabbala care nu au niciun fel de charm atasat(Kabbalah red string), ci doar un numar de noduri facute pe firul rosu din bumbac , sau un model impletit cu fir rosu din lana, alternand cu noduri,acest model fiind personalizat pe principii numerologice.

Dar inainte de a fi purtata, se pune o dorinta,ce are legatura cu semnificatia simbolului atasat bratarii, iar atunci cand nodul se rupe iar bratara va cadea de la mana, atunci dorinta se va implini.Daca pierdeti bratara, cu atat mai bine, daca nu, o veti ingropa in pamant intr-o anumita faza lunara(conform instructiunilor).

Totusi, anumite bratari Kabbalah,precum cele cu rol protector, energizant sau de dezvoltare spirituala, se poarta permanent, purificandu-le si activandu-le in mod regulat.

Firul rosu din bumbac are rol protector impotriva vampirismului energetic si energiilor negative ce se pot atasa de purtatorul bratarii.

Purificarea si activarea bratarii Kabbalah sunt definitorii in obtinerea rezultatelor dorite.Pe de o parte, se elimina energiile straine cu care au fost impregnate materiile prime din care se confectioneaza bratara, pe de alta parte, prin activarea bratarii, se da un plus de putere acesteia, se personalizeaza si se directioneaza vibratii inalte catre sistemul energetic si aura viitorului purtator.

Eu confectionez aceste bratari dupa principii shamanice, magice si deseori energetice,in perioadele astrologice corespunzatoare, le purific si le activez in mod corespunzator si unele modele le personalizez.

Althea

Articol supus dreptului de autor

Bratari Kabbalah gasiti la linkul de mai jos

www.breslo.ro/Kirra/bratari-kabbalah-81048?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Predare personala-Drumul Taberei: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Recomand cu căldură cristalul!Am simțit,o fericire nefireasca,o conexiune aparte,ca și cum așteptam de ceva timp acel ceva ce îmi va modifica în bine percepțiile,energiile,puterile interioare,care exista în noi toți!Nu va veți mai putea dezli

  18.09.2018

 • Sunt uimită de eficienta talismanului chiar din primul moment. Am simtit o stare de bine in interior, pace, liniste, libertate si cum curata, vindeca, purifică fiecare chakra in parte. Recomand cu căldură! Multumesc din suflet!

  05.09.2018

 • Am cumpărat talismanul și simt energii benefice. Simt echilibrari. Simt căldura. Simt că are efect și la Merkaba și multe lucruri s-au schimbat. Prin talisman vin și energii de calm și de deschidere. Recomand talismanul.

  04.08.2018

 • Fara comentariu

  13.11.2018