TUTORIAL-Suflet pereche si flacară geamănă-diferente

GRATUIT

Diferenta dintre suflet pereche si flacara geamana

Am conceput acest tutorial deoarece am in magazin atat bijuterii pentru atragerea sufletului pereche, cat si pentru reuniunea cu flacara geamana.Si nu vreau sa se creeze confuzii printre potentialii mei vizitatori sau clienti.

CE ESTE UN SUFLET PERECHE

Inainte de a veni in prezenta viata, fiecare din noi am facut parte dintr-o familie de suflete avand aceiasi vibratie.Din aceasta cauza, in viata prezenta,vom intalni persoane avand aceiasi vibratie cu a noastra, persoane al carui sex nu conteaza, ele putand fii: frati-surori, unul dintre parinti,un prieten, vecin, profesor, iubit sau partener de viata(sot/sotie).
Aceste suflete pereche vor interactiona cu noi atata timp cat vom avea o karma comuna, dupa care, fiecare va merge pe drumul sau.Scopurile intalnirii noastre cu sufletele gemene pot fi:plata karmica pe care o avem de dat sau de primit din partea unui suflet pereche, terminarea unei actiuni spirituale inceputa intr-o viata trecuta sau dezvoltarea noastra personala, prin experienta dobandita din aceasta relatie.
De regula, acest tip de relatie incepe intr-un mod romantic, insa uneori nu se termina intr-un mod amiabil, ca spre exemplu relatia unui cuplu care se desparte cu scandal sau cu suferinta unuia dintre parteneri.Aici este vorba despre o relatie karmica.

Pentru ca majoritatea dintre noi incepem relatii nepotrivite sau de compromis, vine o vreme in viata noastra cand ne dorim sa intalnim iubirea ideala,adica acea persoana care sa ne iubeasca, sa ne respecte, cu care sa avem afinitati si o buna comunicare si in care sa ne simtim pe deplin fericiti, intrucat cel mai adesea relatiile se destrama deoarece intre parteneri nu exista o buna comunicare pentru a-si rezolva nemultumirile si frustrarile reciproce.

Si cum nu este dat tuturor norocul de a ne intalni sufletul pereche, in loc sa tanjim dupa acesta si sa asteptam in zadar, putem grabi putin lucrurile, actionand in acest sens.Actiunea se numeste magie, dar in fapt este stiinta de a materializa sufletul pereche, dincolo de spatiu si timp, prin ridicarea propriilor energii si intersectarea campului nostru energetic cu acel suflet ce ne este destinat in aceasta viata.Se poate intampla ca o persoana sa aiba mai multe suflete pereche intr-o viata, din punct de vedere sentimental, aici fiind cazul persoanelor cu mai multe casnicii sau relatii de concubinaj.

Chiar daca o relatie cu sufletul pereche nu este vesnica,este o relatie in care clarificam multe dintre problemele ramase neclarificate in viata anterioara si, din care avem de invatat multe lucruri ce ne vor ajuta la progresul nostru spiritual.

Atunci cand dorinta noastra de a ne intalni sufletul pereche este foarte puternica inseamna ca a venit timpul sa ne intalnim cu el, insa deseori se intampla sa trecem pe langa acesta fara sa-l observam, fara sa constientizam, sa-l recunoastem.Sau, dimpotriva, acesta nu ne recunoaste pe noi.
In atare situatie, nu ne ramane decat sa asteptam in continuare, sau sa actionam, astfel incat sa-l materializam, sa-l aducem in viata noastra.

Ritualurile si produsele din acest magazin si care au ca scop materializarea/gasirea sufletului pereche,sunt personalizate si adaptate fiecarui client sau situatie.

Le gasiti la sectiunea SUFLETE PERECHE


CE ESTE O FLACARA GEAMANA

Atunci cand a fost creat, sufletul arata ca o sfera, el avand cele doua tipuri de energie(yin si yang).Dar divinitatea a decis ca aceasta sfera/suflet, sa fie impartit pe din doua si implantat in doua corpuri fizice.Asta nu inseamna ca fiecare jumatate de suflet este incompleta, fiecare avand ambele tipuri de energie,cu diferenta ca o jumatate va avea mai multa energie yin, motiv pentru care se va naste ca femeie, iar cealalta jumatate va avea mai multa energie yang si se va naste in trup de barbat.Astfel s-au creat cele doua flacari gemene, numite uneori si suflete gemene.

In general, cele doua flacari gemene reprezinta extensia personalitatii celuilalt, dar se si completeaza reciproc prin calitati si defecte.

Fiecare persoana de pe Terra se naste cu o flacara geamana, insa nu toti avem bucuria de a ne-o intalni de-a lungul multelor noastre reincarnari.
Flacara geamana si-o intalnesc numai aceia care se afla la ultima lor reincarnare in corp fizic, iar uniunea dintre flacarile gemene are un scop divin dincolo de o simpla relatie romantica.Misiunea flacarilor gemene este a promova iubirea universala si neconditionata si a ajuta omenirea de a evolua spiritual.

Flacarile gemene, chiar inainte de a se intalni fizic sau in mediul virtual, se percep si se doresc reciproc, se cauta si se asteapta unul pe celalalt, ei fiind uniti pe mai multe niveluri: energetic, spiritual, mental si sufleteste, ca mai apoi(cand se intalnesc fizic) sa se reuneasca si la nivel fizic.

Daca in cazul sufletelor pereche, relatia incepe romantic, in cazul flacarilor gemene, pana la o intalnire si reuniune fizica trebuie ca acestea sa treaca prin mai multe etape,deloc usoare,putand trece zeci de ani pana cand se vor intalni si reuni.

De regula, cele doua flacari gemene nu au o evolutie pamanteana similara.Una dintre flacari va fi mai evoluata spiritual, adica va fi un suflet batran,motiv pentru care acesta se va reincarna de mai putine ori pe pamant,iar atunci cand omologul sau se va reincarna, acesta se va afla intr-un plan existential/astral, superior, de unde il va veghea si il va indruma pe cel aflat pe pamant.Daca vreti, putem spune ca acesta va avea rolul de inger personal al sufletului geaman aflat in viata terestra.

Insa, chiar si acesta, va petrece cateva vieti in corp uman pentru a se adapta si a evolua in plan terestru.In aceste reincarnari succesive, cele doua flacari gemene au venit in contact atat cu sufletelor lor pereche cat si cu alte persoane ce trebuiau sa faca parte din destinul lor pamantean.Din aceasta cauza,cele doua flacari gemene au acumulat in aura lor energetica tot felul de vibratii joase, frustrari, dezamagiri, dureri sufletesti, temeri si deziluzii.Cu alte cuvinte, au acumulat o cantitate mare de balast energetic ce va iesi la suprafata tocmai la ultima lor reincarnare, fapt ce se va rasfrange negativ asupra viitoarei lor relatii divine.

Asa se explica de ce flacarile gemene trebuie sa treaca prin mai multe etape, deloc usoare, cu scopul de a se purifica, de a elimina balastul emotional acumulat atat din viata prezenta cat si din cele trecute.

Si pentru ca incepand cu 22 decembrie 2012, pamantul a inceput sa ascensioneze(acum aflandu-se in 4D, ca etapa tranzitorie), sufletele pamantene au inceput sa se trezeasca in masa si sa ascensioneze odata cu pamantul.Si nu intamplator in acest secol 21 era tehnologica este avansata.Ea ne da posibilitatea sa ne intalnim la nivel virtual flacara geamana, avand in vedere ca multe perechi de gemeni s-au reincarnat pe tot cuprinsul globului, fiindu-le imposibil sa se intalneasca si sa se reuneasca fara ajutorul acestei tehnologii moderne.

In momentul in care vine vremea ca cei doi sa se intalneasca(mai intai la nivel virtual ) de cele mai multe ori acestia sunt deja implicati in relatii, au familii si copii(uneori si nepoti), iar diferenta de varsta dintre ei uneori este semnificativa.Insa toate acestea nu conteaza si, chiar daca viata multora se bulverseaza din aceasta cauza, ei nu se pot sustrage destinului si misiunii lor sacre.

Nu rare sunt cazurile cand doua persoane se pot indragosti una de cealalta la nivel virtual, fara ca acestia sa se vada in realitate, fara sa se priveasca in ochi, fara sa se atinga sau sa-si vorbeasca.Printre acestia multi sunt cupluri de flacari gemene, caci in acest tip de relatie la inceput predomina o iubire pura, platonica si, daca va rezista in timp, adica cei doi nu isi vor intemeia o familie sau nu vor incepe o relatie stabila de cuplu, atunci nu mai poate fi vorba de o iluzie, de o iubire obsesiva, ci de o relatie a flacarilor gemene.

Asa cum spuneam mai inainte, pot trece multi ani pana cand cei doi sa se intalneasca fizic si sa se reuneasca, iar acest lucru se intampla pentru ca cei doi nu sunt inca pregatiti psihologic si/sau nu sunt purificati la nivel interior.Asteptarea este un lucru chinuitor si, nu de putine ori, una sau ambele flacari gemene, decid sa se desparta si sa mearga pe propriul lor drum.Numai ca, aceasta intentie este doar o iluzie, caci cei doi raman legati energetic si sufleteste indiferent de distanta si indeferent de decizia lor de a alege alt drum.Iar taierea stringurilor este imposibila.

Mai precis, pana la reuniune, vietile celor doi raman blocate si, nu de putine ori, in cartile de tarot mi-au iesit mai tot timpul Spanzuratul, Indragostii si Diavolul, fie ca am etalat cartile pentru mine sau pentru clientii mei.Asta inseamna ca vietiile celor doua flacari gemene sunt in totalitate blocate(Spanzuratul), datorita energiilor negative( Diavolul-impuritatile energetice pe care unul sau ambii le au), fapt ce impune o schimbare de atitudine ce consta intr-o alegere(Indragostitii), ce trebuie facuta cu inima si nu cu mintea.

De aceea este important sa retineti faptul ca iubirea dintre flacarile gemene este una pura si platonica (cel putin la inceput) si nu este deloc o iubire romantica,comoda.Relatia dintre flacarile gemene doare, este caracterizata de suferinta, de neputinta, de nesiguranta si deseori de o stare de nerabdare, cand iti vine sa-ti iei lumea in cap si sa o apuci pe propriul drum.Dar asta este doar o iluzie, pentru ca cele doua flacari gemene sunt legate pentru totdeauna, atat in timpul vietii cat si dupa aceea.

Situatia nu este deloc roza nici pentru cuplurile de flacari gemene care apuca sa se intalneasca si sa inceapa o relatie la scurt timp dupa ce se indentifica ca flacari gemene.Au conflicte, se despart si se impaca, iar acest lucru se intampla ptr ca intalnirea si uniunea lor este inainte de timpul potrivit, atunci cand unul sau ambii nu sunt pregatiti sa-si asume responsabilitatea de cuplu, cand sunt implicati intr-o alta relatie si ezita sa se debaraseze de ea, toate acestea intamplandu-se pentru ca nu sunt pe deplin purificati din punct de vedere energetic.

Una dintre etapele prin care trec cele doua flacari gemene este cea in care unul este fugar iar celalalt urmaritor.Cel mai dureros este cand te vezi respins sau ignorat,desi in inima ta stii ca acea persoana te iubeste si se gandeste la tine in aceiasi masura in care o faci/ o simti si tu.

Multi autori ai acestui subiect opineaza ca ambele flacari gemene trebuie sa lucreze in mod individual la propria purificare si ridicarea vibratiilor, iar altii spun ca aceasta munca poate fi facuta doar de unul singur , atat pentru sine cat si pentru celalalt. Opinia mea este ca, avand in vedere ca acelasi suflet este divizat in doua trupuri, daca unul lucreaza la propria purificare, acest fapt este resimtit si de celalalt, ei fiind legati prin firul rosu al destinului,adica un fir energetic.


Ritualurile si produsele din acest magazin au ca scop eliminarea blocajelor energetice care ii impiedica pe cei doi sa se intalneasca si sa se reuneasca, comunicarea telepatica si prin vis, ele fiind personalizate si adaptate fiecarui client sau situatie.

Le gasiti la sectiunea FLACARI GEMENE

Altheea

Articol supus dreptului de autor


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: -

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Predare personala-Drumul Taberei: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • Recomand cu căldură cristalul!Am simțit,o fericire nefireasca,o conexiune aparte,ca și cum așteptam de ceva timp acel ceva ce îmi va modifica în bine percepțiile,energiile,puterile interioare,care exista în noi toți!Nu va veți mai putea dezli

  18.09.2018

 • Sunt uimită de eficienta talismanului chiar din primul moment. Am simtit o stare de bine in interior, pace, liniste, libertate si cum curata, vindeca, purifică fiecare chakra in parte. Recomand cu căldură! Multumesc din suflet!

  05.09.2018

 • Am cumpărat talismanul și simt energii benefice. Simt echilibrari. Simt căldura. Simt că are efect și la Merkaba și multe lucruri s-au schimbat. Prin talisman vin și energii de calm și de deschidere. Recomand talismanul.

  04.08.2018

 • Fara comentariu

  13.11.2018