ULEI CALMANT - DURERI: ARTICULARE, MUSCULARE, REUMATICE, ENTORSE

40 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (sofranel, porumb, sunatoare, macerat uleios de lavanda, ), vitamina E vegetala si uleiuri esentiale bio (Ienupar, Lavanda, Eucalipt, Menta).

Proprietati:
Este eficace pe dureri reumatismale si articulare, artrite, tendinite, crampe, entorse, contracturi (este antiinflamator si antalgic, adica calmant).
Uleiul esential de Ienupar (Juniperus communis) - util in probleme reumatismale (mai ales in formele agravate de vremea urata), artrite,artroze, guta, celulita ori obezitate. Stimuleaza circulatia sanguina, este diuretic (adica favorizeaza eliminarea acidului uric si altor toxine renale, responsabile de reumatism ori guta) si favorizeaza circulatia energiei la nivelul articulatiilor.
Uleiul esential de Lavanda (Lavandula angustifolia) - este un antidolorific remarcabil, util in: dureri reumatice, lumbago, dureri cervicale, dar si un decontractant muscular (relaxeaza muschii contractati in crampe musculare, entorse).
Maceratul uleios de sunatoare - antidolorific (dureri articulare si musculare).
Uleiul esential de Eucalipt (Eucaliptus globulus) - bun in probleme circulatorii (zone cu circulatie sanguina deficitara, artrite reumatoide, dureri musculare).
Uleiul esential de Menta (Menta arvensis) - este un anestezic-de-contact (calmeaza durerile: reumatismale, de umeri, nevralgii, sciatica, artrite, tendinite, entorse, inflamatii musculare).
Maceratul uleios de sunatoare (Hypericum perforatum) - antiinflamator si antalgic, este un aliat pretios al durerilor reumatismale si articulare, nevralgiilor, durerilor de spate, sciatica, artritelor si artrozelor.

Precautii:
Maceratul uleios de sunatoare este fotosensibilizant: a se evita aplicarea acestui preparat pe timpul zilei, daca intentionati sa va expuneti la soare!
Valabilitate = 3 luni
Pastrare = in loc uscat, ferit de lumina si caldura.
Prezentare si gramaj: flacoane din sticla bruna (30ml ori 50ml), si flacoane din PET cosmetic (100ml ori 125 ml).


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Eucalipt, Lavanda, Menta, macerat uleios de lavanda, porumb, sunatoare, uleiuri vegetale bio sofranel, vitamina E vegetala si uleiuri

Dimensiuni: 100 ml = 40 lei
125 ml = 55 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023