ULEI DE ARMURARIU- PROTECTOR HEPATIC, DETOXIFIANT

17 LEI19 LEI

este considerat pe drept unul dintre cele mai reductibile remedii naturale folosite în tratarea bolilor ficatului. Uleiul se obţine prin presarea la rece a semințelor care au fost curățate, întâi, de impurități, iar apoi presate la temperaturi sub 30 de grade.
Uleiul din semințe de armurariu presat la rece Elixir conține silimarină, adică un complex de substanțe antioxidante care fac ca acesta să aibă proprietăți hepatoprotectoare. Totodată, în ulei mai găsim și substanțe cartoenoide, vitaminele E, B, D, K, micro și macro elemente de: magneziu, potasiu, fier, mangan, calciu, seleniu, zinc, aluminiu, cupru, crom vanadiu și acizi grași polisaturați de tip Omega 3 și Omega 6, esențiali pentru buna dezvoltare a organismului.
Beneficiile uleiului de armurariu presat la rece:
 bogat în silimarină este folosit pentru tratarea: hepatitei virale A. D și C, a hepatitei toxice și a cirozei hepatice.
 are o concentrație mare de Omega 6 și Omega 9, acesta ajută la menținerea echilibrului hormonal și la reglarea metabolismului lipidic, îmbunătățește activitatea altor sisteme din organism și aspectul pielii.
 Bogat in vitamine, minerale, substanțele flavonoide, dar și proprietăţile sale coleretice, antibacteriene și antiinflamatorii ajută la îmbunătăţirea digestiei și în tratarea afecțiunilor tractului gastro-intestinal.
 Datorită conținutului de vitamina A și E, dar și de substanțe flavonoide, mangan, magneziu și clorofilă, uleiul de armurariu are un efect excelent asupra sistemului cardiovascular, respirator, endocrin, digestiv. Totodată, intensifică procesul de vindecare al rănilor, precum și pe cel al leziunilor de pe suprafața pielii.
 Purificarea țesuturilor hepatice încărcate cu toxine.
 Purificarea organismului de noxele provenite din hrana zilnică, cu adaos de conservanți, coloranți și amelioratori de gust sau alte substanțe chimice.
 Formarea de noi celule hepatice.
 Ajută glanda hepatică să se elibereze de toxine (detoxifierea ficatului).
 Reduce inflamaţiile ficatului.
 Ajută la regenerarea hepatocitelor care suferă deteriorări din cauza substanțelor toxice și a consumului de alcool în exces.
Prezentare: sticla de 50 ml, 100 ml
Metoda de extractive preset la rece din semintele cultivate ecologic


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: seminte armurariu

Dimensiuni: 50 ml pret 19 lei
100 ml pret 37 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 10 LEI
CURIER RAPID: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

 • delicios, si fetita mea il adora:)

  Anonim | 29.04.2022

 • Delicios, mai ales ca e nerafinat

  Anonim | 29.04.2022

 • Divin!!

  Anonim | 29.04.2022

 • Mi-a reolvat problema de piele aceasta crema dupa numai 1 saptamana, multumesc (psoriazis)

  Anonim | 29.04.2022

 • Mirosul e asa si asa, dar isi face treaba

  Anonim | 29.04.2022