Ulei de seminte de aronia- antoxidant puternic

25 LEI

Metoda de extractie : presat la rece
Denumirea : aronia melanocarpo
Cultura ecologica
conțin 25-30% substanță uscată, cele mai multe zaharuri, glucoza 6,2 - 10,8%, fibre 3.0 - 3,1%, pectina 0.63 - 0.75%, acid organic 0,7 - 1,3% și antociani3 (600 - 2300 mg%), macro și micro elemente, cum ar fi fier, calciu, cupru, iod, bor, molibden, mangan, cobalt și potasiu, precum și vitaminele C, P, PP, B6, B2, E și provitamina A.
Antocianii sunt : cianidin, epicatehin, acid cafeic, quercetină, delfinidina, petunidin, pelargonidin, peonidin și malvadin. Aceștia toți sunt fenoli antioxidanţi - flavonoizi. Ei sunt cei care absorb radicalii liberi. Conținutul antioxidant este exprimat în așa-numitele Unități ORAC (Capacitatea de Absobție a Radicalilor de Oxigen). Pentru Aronia capacitatea antioxidantă este 16.062, cu alte cuvinte 16.062 de micromolecule se conţin în 100 g de fructe, ceea ce este mult mai mult decât la afine, mure, zmeură și coacăza neagră.
UZ INTERN : reduce riscul multor boli, precum cancerul, bolile hepatice, bolile cardiovasculare, inflamațiile cronice, problemele gastro-intestinale, inclusiv ulcere și inflamarea ochilor (uveita). Întăreşte sistemul imunitar şi este un aliment folositor - ca medicament pentru copii, sportivi și convalescenți.
UZ EXTERN : antioxidant, anti-imbatranire a tenului si a parului, cicatrizant, protector radiatii UVA
Taninurile sunt compuși vegetali cu o structură chimică complexă (care cuprinde multe grupări hidroxil fenolice, dar și grupări carboxilice), capabile să precipite proteinele din pielea crudă, proteine cu care formează precipitate insolubile, imputrescibile, impermeabile (pielea tăbăcită). Taninurile fac parte alături de alcaloizi din categoria metaboliților secundari care se acumulează în plante și în organele acestora.
Polifenolii sunt clasificați ca și antioxidanți ale căror principală acțiune este prevenirea formării radicalilor liberi, luptând împotriva îmbătrânirii pielii, si se găsesc sub formă de antocian. Polifenolii previn apariția ridurilor și pierderea elesticității pielii, dau fermitate pielii și stimulează regenerearea celulelor și a țesuturilor, îmbunătățesc hidratarea epidermei și cresc densitatea dermei, stimulează sintetizarea colagenului și a elastinei de la nivelul pielii, luptă împotriva radicalilor liberi.
Antocianii sunt pigmenții din sucul plantelor, care dau florilor, fructelor și frunzelor culoarea roșie, albastră sau violetă.
Proantocianidinele se referă la o clasă mai mare a polifenolilor.
Fitoncide - substanță formată în protoplasmă și în țesuturile plantelor superioare care inhibă dezvoltarea sau provoacă distrugerea unor microorganisme

prezentare sticla 20 ml
produs productie proprie
termen 2 ani de zile pastrat in conditii optime

COMANDA MINIMA 40 LEI, toate comenzile mai mici se vor anula automat !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: seminte de aronia

Dimensiuni: 20 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 4 LEI
CURIER RAPID: de la 15 LEI
LIVRARI UE CU POSTA: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

 • Foarte bune. Intra bine in piele si hidrateaza foarte bine.

  18.09.2020

 • Imi place tare mult extractul de melc. Eu pun o picatura cand ma dau cu crema pe fata, sau pe maini.

  18.09.2020

 • Cel mai bun unt pentru par. il folosesc si ca masca si ca balsam. Parul ramane matasos, are volum, nu se mai electrizeaza. Nu ingrasa parul. Si miroase atat de frumos. cu siguranta ca il voi mai comanda.

  18.09.2020

 • Cel mai bun sampon. Il folosesc in combinatie cu untul cu nutriceramide si imi lasa parul matasos, cu volum, nu se mai electrizeaza. il recomand.

  18.09.2020

 • Colaborare foarte bună și produse de calitate.

  06.08.2020