Ulei esential de Frunza de Cedru

12 LEI

Denumirea stiintifica a arborelui este Thuja occidentalis, care este un copac de conifere, de inaltime medie. Frunzele de Thuja zdrobite emit un miros plăcut dulceag care provine de la elementele constitutive ale uleiului sau esential, predominant variantele de thujona. Aroma dulce, ascutita si praspata, de camfor lemnos este folosita in mod traditional pentru curatare si dezinfectare, pentru stimularea gandirii constiente, calmarea si reducerea inflamatiei, relaxarea sistemelor respiratorii congestionate, dar si ca repelent pentru insecte.

Pentru proprietatile sale aromatice uleiul esential de Thuja este flsit in parfumuri, articole de toaleta, produse cosmetice, sapunuri si detergenti, iar in produsele farmaceutice pentru proprietatile sale terapeutice.

Alte utilizari: tuse, cistita, negi, alunite si alte eruptii cutanate, cresteri celulare anormale, unele forme de cancer de piele si polipi.

Utilizare aromaterapie: analgezic, anti-anxietate, antibacterian, antidepresiv, antifungic, antiseptic, astringent, antireumatic, antiviral, stimulent circulator, diuretic, emenagog, expectorant, antifebril, repelent pentru insecte, mucolitic, sedativ.

Utilizare generala: Difuzie, potpouri, spray-uri de camera, dezodorizante, parfumerie naturala, ulei de baie, sare de baie, geluri de baie si dus, uleiuri si creme de tratament spa, sapun si lumanari parfumate.

Contraindicatii: Neurotoxicitate. Nu se foloseste in timpul sarcinii sau in perioada de alăptare. Se foloseste diluat, se folosesc cantitati mici de ulei esential. Evitati utilizarea la bebelusi si copii, precum si la persoanele in varsta.


Tip produs: Materiale

Materiale: -

Dimensiuni: 10 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare