ULEI NATIV DE COCOS 300 G

14,85 LEI16,50 LEI

Informatii

Uleiul nativ de cocos se obtine printr-o incalzire a miezului de nuca de cocos la o temperatura de 38--43 grade Celsius si apoi presat la rece. Nu poate fi considerat un ulei presat la rece 100%, insa proprietatile lui sunt atat de minunate incat merita toata atentia noastra. Rezultatul este un lichid translucent la peste 24 grade C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb, cu miros a nuca proaspata specific.
Una din caracteristicile sale importante este: face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva.
Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice ale sportivilor de performanta.

UTILIZARI:aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%; se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele; aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector – izoleaza in piele umiditate, inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute; ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.

Il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele.

- aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

- ca deodorant impreuna cu un ulei esențial adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii;

- ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;

- buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis;

- pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare;

- masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

Este un aliment bogat in nutrienti valorosi, s-a constatat ca ratia zilnica este de 25 g de ulei de cocos pentru cresterea imunitatii sistemului nostru.

CULOAREA ALBA , MIROS SUAV DE NUCA DE COCOS
BORCANEL 300 G / DUPA DESCHIDERE SE VA PASTRA LA LOC RACOROS


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ULEI COCOS, produs natural

Dimensiuni: 300G

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

  • Produsele sunt foarte bune,livrarea a fost promta si ma bucur ca au ajuns cu bine!Multumesc!

    Renata79 |  11.03.2019

  • Produsele sunt foarte bune,livrarea a fost promta si ma bucur ca au ajuns cu bine!Multumesc!

    Renata79 |  11.03.2019

  • Produsele sunt foarte bune,livrarea a fost promta si ma bucur ca au ajuns cu bine!Multumesc!

    Renata79 |  11.03.2019

  • Produsele sunt foarte bune,livrarea a fost promta si ma bucur ca au ajuns cu bine!Multumesc!

    Renata79 |  11.03.2019

  • Produsele sunt foarte bune,livrarea a fost promta si ma bucur ca au ajuns cu bine!Multumesc!

    Renata79 |  11.03.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?