Umeraș lucrat manual

55 LEI

În cele mai speciale momente din viața ta, contează absolut toate detaliile. De aceea, și veșmintele de ceremonie aparținându-ți ție sau celor dragi, merită un suport pe măsura importanței lor. Acordă un tratament regal rochiei de mireasă, costumului de mire, hainelelor nașilor (de cununie ori de botez) cu umerașele din lemn de fag antichizat, lucrate manual la PAM Vintage Boutique!

Descriere și specificații pentru umerașele din lemn de fag antichizat, lucrate manual:

Umerașele au dimensiunile standard, de 44x23 cm, putând susține perfect atât o delicată rochie de mireasă, de seară sau de ocazie, cât și orice costum bărbătesc - datorita barei pentru pantaloni. Produsele sunt confecționate din lemn natural de fag și sunt vopsite cu vopsea pe baza de apă, 100% naturală, fără adaos de substanțe chimice.
Fiecare umeraș are aplicate cu migală accesorii diferite din ceramică, antichizate fie cu ceară aurie sau argintie, fie vopsite cu vopsea aurie. Toate ornamentele sunt extrem de rezistente la variațiile de temperatură, astfel încât nu există niciun risc de transfer de culoare, care să afecteze veșmintele tale prețioase.

Caracterul personalizat și unic al umerașelor din lemn de fag antichizat, lucrate manual:

Poți alege ca umerașul tău să arate exact ca în povestea pe care ți-o imaginezi! Îi putem aplica orice culoare îți place mai mult: alb învechit, roz prăfuit, mov antic, albastru, verde, negru sau ce culoare ai prefera, pentru ca să se potrivească perfect cu tonul veșmintelor și al evenimentului tău special! Ca decorațiuni, poți opta pentru elemente de factură vegetală, precum delicate flori de crin sau jerbe cu frunze și inflorescențe, ducând cu gândul la frumusețe și puritate, ori albine gingașe de diferite dimensiuni, simbolizând belșugul și bucuria solară sau alte decorațiuni foarte elegante. Pentru a sublinia măreția și solemnitarea evenimentului tău, îți propunem un umeraș decorat cu elemente din zona regalității, precum simbolul florii de crin sau coroana, completate elegant cu o notă de strălucire împărătească dată de culoarea aurie sau argintie.

Fă din umerașul tău antichizat, lucrat manual, o piesă specială în ședința foto de nuntă sau de botez și adu un plus de valoare artistică veșmintelor tale de ceremonie! Meriți să te simți ca o regină în ziua ta cea mai importantă, și să păstrezi umerașul ca o amintire care să te ajute să rememorezi mereu acele clipe de vis și fericire!

Presară magie și farmec în fiecare detaliu cu umerașele din lemn de fag antichizat, lucrate manual la PAM Vintage Boutique!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceramică, Lemn fag, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: Lungime - 44 cm
Înălțime - 23 cm

Disponibilitate: la comanda (4 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar