"Un ghid pentru suflet" (051)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Colecția de bijuterii cu tematică religioasă se intregește acum cu acest set intitulat "Un ghid pentru suflet" realizat cu cristale fațetate de Ametiste și un pandantiv din scoica Paua Shell electroplacat cu Aur.
Setul îmbină calitîțile deosebite ale scoicii electroplacate cu aur Paua Shell (care rezonează cu planul emoțional afectiv) și Ametistele care sunt prin excelență cristale cu înalte vibrații subtile din sfera planului Spiritual... Împreuna, acestea pot genera în plan energetic subtil indicii de legătură și comunicare cu ghizii noștri spirituali.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ametiste fatetate de 8 si 6mm, Scoica Paua Shell, accesorii metalice din alama

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 36 grame
Pandantiv: 33x6mm/ 9 grame
Cercei: 4 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023