Un set ... auriu (271)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


O înțeleaptă vorbă bătrânească ne spune că ce e prea mult ... strică! Așa s-ar părea că ar fi la prima vedere cu acest set "auriu" realizat pentru colerctia "Mirela", colecție în care nu numai mărimile sunt atipice, designul dar și cromatica mărgelelor care ne duce cu gândul udneva spre culorile puternice folosite de pictorii expresioniști.
Dacă priviti setul însă cu ochii minții prin prisma întregului, veți observa ce perfect se echilibrează acesta cu o vestimentație potrivită și niște accesorii pe masura (pe care le și poate completa sau înnobila)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Agate naturale galbene 6mm, Pandantiv zamac aurit 14k, Sfere acril aurite 20mm, Sfere aurite 16mm

Dimensiuni: Colier: cca 68-70cm/72 gr
Pandantiv: 7x4cm/18 gr
Cercei: 5 cm/ 4+4gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023