Sodalite REZERVAT (143)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Vă prezint acum un set realizat cu mărgele de foarte bună calitate din Sodalit (mărgelele au provenit din SUA), compus dintr-un colier cu pandantiv natural atașat, o brățară cu închizătoare (18 cm) și o pereche adecvată de cercei.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Gasiti foarte usor descrierea acestei pietre pe net. Si multe site-uri (mai ales comerciale) le indica proprietati ce te imbie sa cumperi pe loc aceasta piatra...
Eu voi rezuma insa descrierea Sodalitului in cateva cuvinte simple:
Piatra Onoarei și discretiei, pe fondul activării respectului de sine, a impunerii (altora) în plan subtil, să fim tratați cu respect, sensibilitate și trandete, deoarece acestea sunt atribute ale sufletelor noastre. (impune nu numai respectul pentru corpul fizic dar si respectul față de sufletul din trup.
Sodalitul este nu numai o piatra de înaltă spiritualitate dar este și o piatra de înaltă clasă de protecție pentru suflet în relațiile noastre interumane.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice placate cu a, Pandantiv Sodalit 40x30x25mm, Sfere Sodalit de 10 8 si 6mm, Snur multifir ultramarine

Dimensiuni: Colier: 42-46 cm / 44 grame
Bratara: 18 mcm / 14 grame
Cerceii: 4 cm / 1,5+1,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023