Un set "Ethno" (195)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pornind de la ideea mandalelor (simbol/ritual, provenit din budism) care printr-un cerc in care se expun mai multe motive grafice (mistice) cu referire la OM și Univers care, prin puterea formei, acumulează în centru un adevărat focar energetic, pornind deci de la aceste idei, am căutat să realizez un set care să se plieze pe această tematică. (Ethno)
In cazul nostru, un colier pe cât de simplu pe atât de bogat în simbolistică (mai ales prin asocierea elementelor lemn și metal) are ca piese de attachment niște cercei care concentrează de fapt toată ideea de Mandala (clientele cunoscătoare vor înțelege mesajul mandalei cu patru petale)
Tot setul este realizat din componente și materiale vechi, (inclusiv lănisoarele din alamă adaptate acum la lungime) au fost recuperate de la alte șiraguri iar bazele cerceilor sunt prefabricate (eu doar le-am atașat torțitele) din dorința de a prezenta un set nu nou, ci cu patină de vintage.
Colierul lung (92-94cm) se poate adapta pentru orice lungime solicitata de clienta.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Margele lemn, Tortite placate cu aur, lantisoare din alama, margele acril electroplacat cu, tabla alama

Dimensiuni: Colierul: 92-94 cm / 85 grame
Cerceii: diametrul 55 mm si 16 grame (8+8 grame)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023