Un set tip "Vintage"(072)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest set, care se vrea a fi o imitație de bijuterii handmade tip "vintage", l-am încadrat în colecția de bijuterii cu tematică religioasă, considerând că poate fi un frumos cadou de Paște.
Bunicii mei m-au crescut în spiritul sărbătorilor tradiționale și cel puțin de Crăciun și Paște noi, nepoții, așteptam cu înfrigurare pe Moș Nicolae, Moș Crăciun sau Iepurașul.
Toată familia primea cadouri. Unii făceau cadouri altora dar pentru noi, copii, cadouri ne făceau și vecinii...
De Paște, primeam o pereche de săndăulțe, o cipilică cu cozoroc și o pereche de "șpilhozni" (un fel de combinezon cam cum poarta bebelușii) împreună cu niște ouă colorate cu ceapă și frunze de pătrunjel trase în ciorap, rahat și bomboane colorate tip "ouțe"... Și azi mă gândesc cu drag la acele vremuri, care, iată m-au îndemnat acum să expun acest set, pentru a fi oferit uneori persoane dragi.
Bunica mea zicea:
-De Paști, fiecare trebuie să poarte ceva NOU. (pentru ca și învierea înseamnă un nou început)
Oricâtă sărăcie era (cipilica, șpilhoznii îi croia și îi cosea bunica mea din materiale găsite prin casă...) absolut toată lumea primea de la "iepuraș"ceva nou" spre bucuria tuturor.
Și azi, cu toate restricțiile și necazurile, vă indemn -nu să cumpărați de la mine, dar să faceți tot posibilul ca să oferit un cadou celor dragi, pentru a le aduce în suflet măcar puțină bucurie și să duceți mai departe aceste frumoase obiceiuri și tradiții populare românești.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Accesorii metalice din Zamac, Margele sferice mari din Lemn, Margele sferice mari imbracate, Marghele tubulare mari din Acr

Dimensiuni: Colier la un șirag: 96 cm / 90 grame
Colier la două șiraguri: 50 + 46 cm
Cercei atârnători la 8 cm si 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023