UNT CU NUTRICERAMIDE, BAOBAB, JOJOBA SI MACADMIA -ingrijire par

61,20 LEI68 LEI

Stim cu toate cat este de important parul pentru noi fetele, de aceea trebuie sa ii acordam foarte mare atentie mai ales acum in sezonul rece !
Pentru ingrijirea corespunzatoare am sa va propun un unt format din cele mai bune uleiuri cu proprietati de regenerare ain profunzime a firului de par :
Ingrediente : uleiul de baobab,ulei de macadamia, extract uleios de ginseng brazilian, extract uleios de centela asiatica, extract uleios de urzica, extract uleios de radacina de brusture, extract uleios de mesteacan( toate extractele uleioase sunt macerate in uleiul de jojoba), squalane, nutriceramide vegetale *, vegeluron ( silicon vegetal ), emulsifiant vegetal , extract uleios de amla , uleiuri esentiale , vitamina E.

NUTRICERAMIDELE MAI SUNT DENUMITE SI AURUL COSMETIC MODERN!
NUTRICERAMIDELE : sunt un component al lipidelor din piele,ele îndeplinesc rolul cimentului între celule, adică formează bariera de apă şi lipide a epidermei. În afară ceramidelor 40-50% , din această barieră mai fac parte colesterolul 25-35 % şi acizii graşi liberi. Această barieră are aspectul unei sticle de cristal subţire. Această construcţie păstrează sau nu apa în piele/ fir par, cu alte cuvinde decide gradul de hidratare al pielii / firului de par .
NutriCeramidele formează un zid de protecţie a pielii, previne deshidratarea, reglează cantitatea de apă absorbită şi asigură pătrunderea optimă a produselor cosmeticelor în piele/ fir de par!
Odată cu îmbătrânirea şi ca urmare a unor afecţiuni, ceramidele se reduc din organism. Epiderma din care lipsesc ceramidele devine mai subţire, mai puţin elastică şi se întăreşte, exact asa se intampla si la firul de par care devine tot mai fragil si mai lipsit de vitalitate !
Ceramidele conţinute în produsele cosmetice (glicoceramide, pseudoceramide) pătrund în firul de par protejând-o de acţiunea factorilor exteriori şi împiedică uscarea lui.

Ulei de baobab 100% pur si natural, obtinut din Cultura Salbatica, din zone protejate si nepoluate, din prima presare la rece a samburilor de baobab
Acizi grasi esentiali: Omega 6 - 28,84%, Omega 9 - 33,66%, Eladic - 4,87%, palmitic - 23,22%, stearic - 4,78%
Denumire: Adansonia digitata
Tara de origine; Kenya

UTILIZARE : se ia in palma putin unt si se aplica pe parul seimud, se lasa sa actioneze 10 minute si apoi se spala cu sampon !
Se va observa de la prima utilizare sanatatea imbuntatita a firului de par !

cutiuta cosmetica 50 g
termen de valabilitate 1 an de zile ,


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: emulsifiant vegetal, extract uleios de amla, extract uleios de centela asia, extract uleios de ginseng braz, extract uleios de mesteacan t, extract uleios de radacina de, extract uleios de urzica, nutriceramide vegetale, squalane, uleiul de baobab, uleiuri esentiale, vegeluron silicon vegetal

Dimensiuni: 50 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024