UNT DE DAFIN/ UNT MURUMURU/ UNT TACUMA

16,65 LEI18,50 LEI

1. UNT DE DAFIN ( poza nr 1 stanga)
Folosit si iubit de catre vechii eleni, care credeau ca dafinul are proprietati deosebite, iar Carol cel Mare recomanda ca frunzele de laur să fie folosite drept medicamente şi condimente. In Evul Mediu i se atribuiau dafinului proprietăţi energizante pentru stomac şi rinichi. Mai mult decât atât, frunza de dafin era considerată un medicament contra ciumei.

LAURUS NOBILIS - DENUMIREA STIINTIFICA
OBTINUT PRIN PRESAREA LA RECE A FRUCTELOR SI FRUNZELOR DE DAFIN
PROPRIETATI : ANTISEPTIC, ANTIPARAZITAR, NEVRALGII, REUMATISM, ECZEME, DERMATITE, TENURI GRASE, ACCNEICE, VARICE, REGLATOR AL CIRCULATIEI SANGVINE, ARTROZA, SPONDILOZA, TRANSPIRATIE EXCESIVA PICIOARE,MAINI.

COMPOZITIE:
- Frunzele si fructele contin ulei volatil – bogat in oxizi (cineol) si fenol metil eteri (estragol, eugenol), mucilagii, pectine, tanin, rezine, o substanta amara (lactona) sesquiterpenica de tip gremacranolodic (costunolida).

PROPRIETATI FIZICE: CULOAREA VERDE DESCHIS
MIROS SPECIFIC DE DAFIN
SE TOPESTE LA TEMPERATURI MAI MARI DE 33 GRADE CELSIUS
SE POATE FOLOSI LA FABRICAREA: SAPUNULUI , CREMELOR DE CORP, DEODORANTELOR, ETC.
UTILIZARI: TONIC CAPILAR, TENURI GRASE, ACCNEICE

2. UNT de MURUMURU ( poza nr 2 )
Unt exotic cu o textura deosebita , bogat in antioxidanti si în acizi grași (palmitic, stearic, oleic și linoleic), esențiali în procesele de dezvoltare și regenerare celulară, în lupta împotriva radicalilor liberi, în reglarea sistemului imunitar al pielii și părului.

Proprietati : protector UV, tonic, hidratant , nutritiv, mineralizant, dermoregenerator, fortifiant deosebit al firului de par( confera o stralucire de invidiat ).
Intrebuintari :ten uscat, ten matur, dermatite , eczeme,
buze uscate sau crăpate , par uscat , par cret,
psoriazis, piele deteriorată

PREZENTARE : untul este solid la temperatura camerei.
se poate folosi in combinatie cu alte unturi sau direct pe piele .

3. UNT de TACUMA un excelent hidratant și emolient. nu lasă o pelicula grasă pe piele, fiind foarte permeabil. El poate fi folosit de persoanele cu piele sensibilă, fiind bogat în acizi grași (palmitic, stearic, oleic și linoleic), esențiali în procesele de dezvoltare și regenerare celulară, în lupta împotriva radicalilor liberi, în reglarea sistemului imunitar al pielii și părului.

Păr: untul de Tacuma este similar în proprietăți cu untul cu murumuru, fiind folosit pentru hidratarea scalpului uscat, iritat, dar mai ales pentru redarea sau menținerea frumuseții și strălucirii parului. Poate fi aplicat ca atare, direct pe păr sau încorporat în șampon / balsam. Hidratează excepțional părul uscat, deteriorat, creț, cu fire rebele.

Untul de Tacuma poate fi folosit și în compoziții cosmetice: creme antiage, loțiuni, balsamuri de buze, fond de ten, balsamuri și măști de păr sau scalp, loțiuni demelante și leave-in pentru păr, scruburi și produse pentru baie etc.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: unt dafin, unt murumuru, unt tacuma

Dimensiuni: cutie 50 ml produs

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
NEMO CURIER daca nu sunt km suplimentari: de la 15 LEI
LIVRARI UE CU POSTA: de la 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Foarte multumita

    16.06.2019

  • Foarte multumita

    16.06.2019

  • Firma serioasa. Recomand.

    06.06.2019

  • tres bon

    02.06.2019

  • Sunt foarte multumita, produsele sunt intocmai ca in postare!

    Anonim | 17.05.2019