UNT MANGO/ SOFRANEL/ MACADAMIA/ ALOE

19,80 LEI22 LEI

1.UNTUL DE MANGO 50 G
Untul de mango se obtine prin presarea la rece a samburilor de mango.
Componenti principali: acizi grasi-- oleic, palmitic, linoleic, stearic, omega6, omega9.

UTILIZARE:
- aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si umeda, in special in caz de psoriazis, eczeme, piele crapata sau intarita;
- in amestec cu uleiuri vegetale presate la rece, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii de 5-90%;
- in compozitiile cosmetice cu rol de protectie solara, inainte si dupa expunerea la soare pentru a reduce descuamarea pielii;
- ca ingredient in unguentele de masaj pentru pielea uscata, pentru drenaj limfatic, impreuna cu uleiuri esentiale in functie de scopul tratamentului
- ca ingredient in masti pentru parul uscat, degradat, despicat
- ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale in timpul sarcinii pentru a mentine supletea pielii, si pentru a preveni vergeturile.
Se recomanda a se folosi si dupa nastere pentru a reduce vergeturile deja existente.
COMPOZITIE: acid palmitic 8- 10%;acid stearic 42,14%;acid oleic 40,87%; acid linoleic 4,93%; acid arachidic 2,46%; acid behenic 0,53%; acid lignoceric 0,61%; acid linolenic 0,41%.
PROPRIETATI FIZICE: la temperatura camerei are consistenţa solidă (se topeşte în contact cu pielea), culoare albă, aspect grunjuros, miros crud specific.
50 G/ produsul se ambaleaza in cutie cosmetica si se eticheteaza corespunzator.

2. UNTUL DE SOFRANEL -VIRGIN 50G
SOFRANELUL ESTE O PLANTA deosebita cu flori galbene, folosita inca din antichitate pentru colorarea si parfumarea produselor alimentare.
In cosmetica se foloseste de cativa ani buni la realizarea de creme, lotiuni, uleiuri antirid, anticearcane. Folosit de mii de ani de femeile din America de Sud, in special de cele din MEXIC, Argentina si Brazilia, pentru proprietatile lui antird, protectoare impotriva UV.
Untul se obtine prin presarea la rece a semintelor de sofranel.El contine un procent ridicat de acizi grasi nesaturati fata de alte uleiuri vegetale si foarte slab in acizi grasi saturati.Are un continut ridicat de vitamina E, cca34%, aceasta fiind un antioxidant ce lupta impotriva radicalilor liberi si pastreaza integritatea membranelor celulare, reducand riscul de boli cardiovasculare, cancer si alte boli degenerative.
Untul este de culoare alba-galbuie, este clar, si este utilizat ca atare sau in combinatie cu alte unturi sau uleiuri. Intra repede in piele, lasad-o catifelata si tonifiata.
In cosmetica mai este folosit pentru regenarea parului si deasemenea pentru tratarea ridurilor fiind un component in multe creme antirid.
uz extern: creme , alifii, uleiuri de corp, creme masaj.
produsul vine ambalat in cutie cosmetica cu filet de 100g, la temperaturi peste 35 grade celsius devine lichid.

3.UNT EXOTIC DE MACADAMIA 50 G
Untul de macadamia este obtinut din prima presare a nucilor de macadamia.
Nucile de macadamia au fost consumate de aborigeni cu multi ani inainte, numindu-se "KINDAL-KINDAL" ca ele sa fie descoperite de cercetasul scotian John Macadam.
La inceput untul de macadmia si nucile au fost folosite in industria alimentara la prelucrarea savuroaselor inghetate si prajituri.Mult mai tarziu au fost descoperite si valentele untului de macadamia in cosmetica.
Macadamia contine : acizi grasi monosaturati, avand compozitia asemanatoare cu a
sebumului produs de epiderma noastra.
Plina de vitamine si minerale , nuca de macadamia este denumita si "regina tenului vesnic tanar". Se absoarbe usor in piele, lasand pielea hidratata si satinata.

Contine omega 3 si omega 6
Ofera o senzatie luxurianta la atingere, de catifelare suprema a pielii.
Contine cantitati mari de antioxidanti, fibre, proteine, minerale si grasimi mononesaturate. Se oxideaza foarte greu, oferind produselor un termen de valabilitate indelungat.
Se poate folosi ca atare sau in compozitia diverselor cosmetice homemade: creme , unturi, balsam buze, sampon si balsam de par.
Poate fi folosit indiferent de tipul tenului deorece regleaza secretia de sebuum.
Untul de macadamia: are culoare usor galbuie, miros fin de nuca, consistenta mai moale. Produs ambalat in cutiute de 50 G.

4. UNTUL DE ALOE VERA 100G
UNTUL DE ALOE VERA este un unt mai rar, probabil ca multi nu au auzit, insa tin sa va spun ca exista o gama larga de produse realizate de un mare concern de produse cosmetice canadiene.
Aloe VERA este binecunoscuta pentru proprietatile ei deosebite si anume:
anti-imbatranire a pielii si a organismului, antibiotice, antibacteriene si antiinflamatorii, antidolorifice, antiseptice, antioxidante, antimicotice, antiseptice, extraordinare proprietati cicatrizante si regenerante ale pielii ,radioprotectoare.
UTILIZARI ale untului de aloe
Zgarieturi, rani, cicatrice,acneea, actinomicoza (infectii bacteriene in special la copii), alergii si mancarimi, dermomicoza (boala produsa de ciuperci parazitare ale pielii), eczema seboreica, hematoame, eritrasma (inflamatia pielii in interiorul coapsei), micoza piciorului, ridurile, urticaria,vergeturile, arsurile solare.

se poate folosi in creme, lotiuni, demachiante, creme anticelulita, crema antivergeturi, masti de corp, etc.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: unt mango, unt aloe, unt macadamia, unt sofranel

Dimensiuni: 50 G

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
NEMO CURIER daca nu sunt km suplimentari: de la 15 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Firma serioasa. Recomand.

    06.06.2019

  • tres bon

    02.06.2019

  • Sunt foarte multumita, produsele sunt intocmai ca in postare!

    Anonim | 17.05.2019

  • Sunt foarte multumita, produsele sunt intocmai ca in postare!

    Anonim | 17.05.2019

  • Sunt foarte multumita, produsele sunt intocmai ca in postare!

    Anonim | 17.05.2019