"Victorian Jewerly" (257)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In timpul domniei reginei Victoria a Regatului Unit (1837-1901") epoca Victoriană a fost precedată de Epoca Georgiană și s-a suprapus oarecum cu o parte din curentul "Belle Epoque din Franța.
Trebuie amintite toate marile reforme apărute în timpul domniei sale, reforme care au schimbat pur și simplu viata și nivelul de trai nu numai în Anglia, ci, în întreaga Europă.
Atunci, s-a trecut de la bijuteriile "Coroanei" (bijutieri rafinați executau bijuterii deosebite din pietre scumpe, Aur, Argint, Platină pentru Casa Regală dar și pentru cele mai însemnate capete nobiliare din lumea politicii sau comerțului) la bijuterii pentru celelalte clase sociale mai puțin înstărite (și aici facem referire directă la marea luptă de emancipare a femeii, indiferent de proveniența socială.
Astfel au apărut artizanii, meșteșugarii care au început să execute bijuterii handmade din imitații de pietre scumpe, sticle colorate și accesorii din Alamă, Tombac, Zamac, Cupru, Aluminiu, fier și aliajele acestora, înlocuind mai scumpele metale ca aurul, argintul, platina...
Dacă am fi un pic glumeți, am spune că de atunci se trag "Zorzoanele"; "Gablonzurile" etc... etc...
Acest set este realizat după principiile acelor bijuterii din epoca Victoriana.

Acum: setul prezentat este o propunere.
Dacă sunt cliente interesate, să îmi scrie și readaptăm întreg setul după ideile clientei (mă refer la tipurile de lanțuri, la pietrele folosite etc... etc...)
Prin colaborare, poate ieși un set nemaipomenit dar, se poate comanda și în forma expusă în magazin.
Ceasul, se predă funcțional cu baterie nouă și a fost achiziționat nou, odată cu colecția de ceasuri a firmei DeAgostini


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceas functional Italia, Lant cu zale ovale, Lant tip sarpe, Toate accesoriile din Alama

Dimensiuni: Colier 1: 60 cm
Colier 2: 75 cm
Colier 3: 85 cm
Greutate: 90 grame
Ceasul: 50mm; 40 grame
Cercei: 9 cm / 3 +3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023