Wit | Tablou

De la 60 LEI

Descoperă arta într-o nouă dimensiune! Posterul nostru, realizat digital, te va cuceri cu creativitatea sa și posibilitățile variate de livrare.

Ai două opțiuni uimitoare: poți primi produsul atât în format fizic, cât și online, pentru a răspunde tuturor preferințelor tale. În cazul livrării online, totul este simplu și rapid! După ce confirmi plata, vei primi în chat un link special, de unde poți descărca imaginea comandată în format JPEG/PNG/PDF. Ai acces instant la opera ta de artă preferată!

Dacă preferi să ai posterul la tine în cameră sau în birou, print-ul poate fi realizat în formatele A3 sau A4, pentru a se potrivi perfect spațiului dorit. Iar pentru cei dornici de dimensiuni mai mari, suntem pregătiți să îndeplinim și această dorință, cu costuri suplimentare rezonabile.

Cu noi, bucuria artei este accesibilă și personală. Suntem de partea utilizatorilor care apreciază frumusețea imaginilor pentru uz personal, așa că ținem să menționăm că punerea lor spre vânzare nu este permisă. Fiecare poster este o operă de artă unică, destinată exclusiv plăcerii tale estetice.

Alege acum să îți împodobești spațiul preferat cu un poster desăvârșit, creat digital și cu multă pasiune


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Digital, JPG, PDF, PNG

Dimensiuni: A3, A4

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 25 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 35 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • colaborare placuta

    Anonim | 20.09.2023

  • Fara comentariu

    27.07.2023