Yellow spirit (135)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


In colecția de bijuterii dedicata gablonzurilor, am inclus și acest set compus dintr-un colier pe lanț și o pereche adecvată de cercei, set realizat cu mărgele galbene (aceste mărgele acrilice au provenit din India)
Cu cât lungimea de undă a luminii este mai lungă, cu atât există șansa ca aceasta să se propage mai profund prin piele. In cazul nostru vorbim despre influențele luminii galbene asupra noastră, cu o lungime de undă de cca 565-590 nm (adică face parte din categoria lungimilor de undă care pot pătrunde pround prin piele)
Ca o paranteză, pentru comparație: Rosu are între 625 si 740 Nm iar violetul are intre 380 si 425 Nm. In Cromoterapie, tratamentele cu lumină galbenă aproape că nu lipsesc.
Galbenul se consideră a fi asociat cu sănătatea mintală și este legat de capacitatea de a percepe și înțelege lucrurile. Este o culoare foarte populară și una dintre cele mai importante culori folosite în marketiong.
Asociat cu Soarele și caldura lui, Galbenul este considerată culoarea care vibrează cel mai bine cu planul emoțional afectiv, inducând dinamismul, optimismul, dragostea de viață și mai ales fericirea!
Setul prezentat nu are o valoare materială importantă (de aceea a și fost inclus în coleția Gablonzuri) dar am urmărit cu precădere realizarea lui în scopul folosirii la maximum a calităților și influentelor benefice a culorii Galbene.
P.S.
Nm este unitatea de masură a lingimii de undă din spectru vizibil al ochiului uman și este prescurtarea de la nanometri.
Vizitatoarelor magazinului meu:
Inchideti ochii și imaginați-vă că vedeti în fața ochilor o gradină plină cu Gălbenele...
Sau sunteți într-un parc plin cu trandafiri galbeni...
Letitia Iubu* în Inscriptii pe un bob de grâu publica o poezie, de fapt un poem spectacol pe care eu doar îl voi cita:
In lanul de rapiță,
Atâta galben risipit de cer, câmpia luminează!

*Letitia Lucia Iubu este doctor,
Medic specialist in Neurologie dar si memorialist, poet


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Margeele inele acrilice, Margele sferice fatetate din A, Sarma alama pentru acele cu b

Dimensiuni: Colier: 75 cm / 37 grame
Cerceii: 6 cm / 2,5 + 2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023