Zburlita cu lăcrămioare

89 LEI
Către magazinul Dichisar

Print* 20 x 30 cm sau 30 x 40 cm după desen original în pastel și cărbune pe hârtie texturată, 100% din bumbac, acid free, cu proprietăți de arhivare (rezistență de peste 100 de ani a printului)
În fiecare primăvară, Zburlita abia așteaptă să înflorească lăcrămioarele. Nu știe de ce, dar e ceva la florile astea care pare magic: nu le găsești oricând și oriunde, par banale, dar au un farmec aparte. Parfumul lor te duce cu gândurile în poieni, în răcoarea pădurii, departe de griji, undeva unde e frumos și bine.
Zburlita este o visătoare curajoasă și curioasă. Îi place să exploreze lumea din jurul ei și să se bucure de fiecare senzație: de la stropi de ploaie, textura înghețatei, aroma cafelei, la parfumul lăcrămioarelor, culorile florilor de câmp. Nu spune niciodată nu unei prăjituri.
Îi place să-și poarte părul zbârlit, pentru că asta o face să fie ea, Zburlita. Se încruntă și se zburlește când dă de oameni nesinceri și indiferenți, dar îți oferă cel mai larg și luminos zâmbet dacă îi arăți bunătate, blândețe și o inimă deschisă.
*Tabloul din imagine este cu titlu de exemplu. Printul desenului este expediat fără ramă.
Livrare
Printurile sunt livrate doar prin serviciul de curierat DPD sau prin Poșta Română (livrarea prin Fan Courier și DHL - internațional se face doar pentru tricouri).


Vezi mai mult in magazinul Dichisar

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
PayPal
Transfer Bancar
Plata la livrare