Bun venit in magazinul meu ,comanda minima este de 20 de lei ...spor la cumparaturi!!!! (livrarea se calculeaza separat).Reducerile primite prin mesagerie sunt valabile o saptamana.Pentru comenzile cu livrare prin curier ramburs ,PayPal,plata in cont...comanda mínima este de 100 lei.Va multumesc.
 • Plata

  Plata se face ramburs la primirea coletului,taxa este de 12 lei..pentru plata paypal 5lei...toate comenzile peste 120 leí beneficiaza de transport gratuit.
 • Livrare

  Livrarea se face a doua zi de la primirea comenzi.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Plata la livrare 0 - 120 LEI 12 LEI
  120 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - 120 LEI 5 LEI
  120 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Fan curier Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 15 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 25 LEI
  PayPal 0 - 120 LEI 15 LEI
  120 - 200 LEI 15 LEI
  200 - ∞ LEI 10 LEI
  transfer bancar Transfer Bancar 0 - 120 LEI 5 LEI
  120 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Pentru orice incidenta va rog sa ma contactati si rezolvam..

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul joannaH. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Imi rezerv dreptul de a -mi alege clientii ,cei care au feedback negativ sa se puna in contact cu mine.COMENZILE TREBUIE SA FIE CONFIRMATE !!!!( DACA IN DECURS DE 2 ZILE NU SUNT CONFIRMATE,VOR FI ANULATE .Daca doriti un anume produs va rog sa ma contactati....si eu incerc sa va satisfac nevoile....pentru clienti fideli pot oferi o mica reducere ....va multumesc.
 • Informatii Vanzator

 • joannaH a deschis magazinul Breslo pe 03.04.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 14.11.2017