Impaslirea... o tehnica plina de farmec, care te prinde imediat, te fascineaza si te uimeste cu rezultatele finale, care nu sunt niciodata la fel. Multitudinea de fibre care pot fi folosite impreuna cu lana creaza o textura diferita de fiecare data: matasea da finete si moliciune, vascoza si bambusul o anumita stralucire, inul si bumbacul o textura naturala, oarecum bruta, apropiata de tesaturile bunicilor... ca sa nu mai spun cate poti face: esarfe, brose, bijuterii, jucarii, haine, papucei, huse, decoratiuni pe genti/hainute/etc
Trebuie doar sa incerci!
Cu o oarecare experienta in aceasta tehnica o sa-ti stau la dispozitie cu sfaturi, comenzi personalizate, tutoriale(de pe internet). Contacteaza-ma!
 • Plata

  Comanda minima este de 40lei.

  Nu se accepta plata prin depunere numerar la ghiseu, decat in cazul sunteti de acord sa platiti comisionul bancii de 15lei.
  Plata se face numai prin transfer bancar, Ordin de plata.-atunci cand se selecteaza aceasta metoda de plata.
 • Livrare

  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - 50 LEI 5 LEI
  50 - ∞ LEI 5 LEI
  Plata la livrare 0 - 100 LEI 11 LEI
  100 - 249 LEI 11 LEI
  249 - ∞ LEI 6 LEI
  PayPal 0 - 100 LEI 5 LEI
  100 - 200 LEI 8 LEI
  200 - ∞ LEI 12 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  PrioriPost-posta rapida Transfer Bancar 0 - 149 LEI 12 LEI
  149 - ∞ LEI 10 LEI
  Plata la livrare 0 - 149 LEI 18 LEI
  149 - ∞ LEI 18 LEI
  PayPal 0 - ∞ LEI 15 LEI
  curier Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 13 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 18 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul lana.merinos. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • lana.merinos a deschis magazinul Breslo pe 27.04.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 25.10.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?