Bine ai venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 9 LEI
  Ridicare Personala: de la 0 LEI
  Curier rapid (costuri suplimentare pentru localitati care nu sunt municipii, in functie de nr de km): de la 25 LEI
  Prioripost Posta Romana: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  In tara prin posta romana sau curierat rapid.
  In orice alta tara prin Posta Romana serviciul curierat extern
  Ramburs cu numerar la primirea comenzii (ridicarea coletului)
  Pentru plata prin transfer bancar va rog trimiteti un mesaj pentru a va informa numarul contului bancar in care sa faceti plata.
 • Rambursari si Schimburi

  Restituirile se fac in maxim 2 zile de la primirea comenzii, fara un motiv anume. Va rog returnati produsele in starea in care le-ati primiti. Orice modificare a produsului (rupturi, modificari, etc) face ca returul sa nu mai fie posibil.
  Costurile de livrare si restituirii sunt suportate de cumparator.
  Restituirea banilor la comenzile cu plata la livrare se face a doua zi lucraratoare de la primirea banilor.
  Restituirea banilor la comenzile cu plata in cont bancar se face in cel mult 14 zile lucratoare.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul madebyvalyspinu. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Dupa lansarea comenzii veti primi un emaill de confirmare. Daca nu primesc niciun raspuns in doua zile, consider comanda anulata.
 • Informatii Vanzator

 • madebyvalyspinu a deschis magazinul Breslo pe 08.09.2019.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 08.09.2019