Bine ai venit in magazinul meu!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 10 LEI
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea se poate face prin Posta Romana sau prin Curier (pretul livrarii prin curierat rapid se stabileste ulterior). Va rog specificati ce modalitate de livrare doriti intr-un mesaj atasat comenzii. . Livrarea se face din orasul Constanta in 2 zile lucratoare pentru produsele existente in stoc si in 14 zile lucratoare pentru comenzi .
  Plata se poate face ramburs, la primirea coletului
  Nu exista o comanda minima .
  Va rugam sa ne comunicati datele de facturare complete, in cazul in care doriti factura.
  Ne rezervam dreptul de a acorda discount-uri clientilor ce vor avea o colaborare indelungata cu noi. Valoarea acestora va fi stabilita si transmisa prin mesageria privata.
  O comanda poate fi rezervata pentru o perioada de maxim 7 zile.
  In cazul in care doriti o cantitate mai mare dintr-un anumit produs din magazinul nostru avem rugamintea sa ne contactati prin mesageria privata.
 • Rambursari si Schimburi

  In cazul in care in urma comenzii constati ca produsul se potrivea mai bine daca era mai mic sau mai mare , se poate realiza un alt produs similar fara costuri suplimentare dar costul transportului va fi suportat de catre client . In alte cazuri produsele se pot returna in maxim 5 zile, iar restituirea banilor se va face imediat ce am primit coletul retur .

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  ATENTIE! CULORILE POT VARIA IN FUNCTIE DE SETARILE MONITORULUI!

  Produsele sunt unicat dar uneledintre ele se pot realizeaza si LA COMANDA , in alte nuante , combinatii sau dimensiuni in functie de alegerea dumneavoastra .
 • Informatii Vanzator

 • marginianumihaela a deschis magazinul Breslo pe 17.07.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 19.07.2018