Bine ai venit in magazinul meu!
Bijuterii handmade,bijuterii orgon,bijuterii din rasina cu plante naturale,scoici,pietre semipretioase.
Breslo shop:www.breslo.ro/monica19
Facebook page:www.facebook.com/orgonitelife

Multumesc celor care cumpara din magazinul meu si sustin astfel creatiile handmade!

Am experimentat de-a lungul anilor diferite tehnici și materiale: ceramică, ilustrații in acuarela, acrilice pe panza, materiale mixte pe carton, pictura pe lemn. In 2012 am inceput sa lucrez cu rasina si pietre semipretioase, interesata de energia orgonica. Am simtit entuziasm, am inceput sa realizez orgoni bijuterie si am deschis magazinul meu online. Imi plac cristalele, simbolurile, soarele si marea, sa pictez, sa calatoresc si sa colectionez diverse din natura,scoici,pietricele, plante si sa le conserv in rasina. Fiecare aminteste de un loc, un moment, ma inspira sa creez piese care sa ne aduca mai aproape de natura, fiecare isi gaseste locul intr-o bijuterie unicat.Intotdeauna mi-a placut sa creez bijuterii si sa le ofer cadou mamei mele,cel mai mare sustinator al meu. Un cadou pentru cineva drag se alege cu inima!

Bijuteriile orgon realizate de mine combina influenta simbolurilor menite sa ofere protectie, cu efectele subtile ale cristalelor, pentru a crea o vibratie inalta.Bijuteriile sunt realizate manual, fara interventia unei masini. Fiecare piesă este turnată și slefuita de mine, bulele de aer, depresiunile foarte mici în bijuterii, adaugă farmec și siguranta că primiți o piesă unicat.Procesul de realizare al unui pandantiv orgon, dureaza 7- 14 zile si implica mai multe etape de turnare.La inceput este o idee,apoi schite si selectarea materialelor pentru fiecare model ce urmeaza sa fie turnat. Cristalele au vointa lor si se potrivesc unde vor, este nevoie de timp pentru a gasi cristalul potrivit.Urmeaza turnarea in straturi si este o surpriza de fiecare data cand piesa este scoasa din matriță. Lucrez doar când ma deconectez de tot și am o energie bună.
Simbolurile sunt chei cu care pot fi deschise porțile anumitor dimensiuni spirituale și energii. Ele reprezintă interfața lumii fizice cu cea astrală.
Cristalele incorporate in bijuterii sunt mijloace pentru reglarea energetica a chakrelor, ne ajuta sa mentalizam ceea ce dorim sa aducem in viata noastra (prosperitate, dragoste,cunoastere,claritate,concentrare,protectie,etc.),
amplifica si raspindesc lumina. Culoarea este indiciul cel mai important, pentru ca arata ce tip de energie este emisa de piatra respectiva. Vibratia specifica fiecarei pietre intra in rezonanta cu aceeasi vibratie din aura noastra, amplificind puterea culorii respective cu tot ce implica ea, actioneaza marind cimpul energetic, capacitatile fizice si mentale corespunzatoare vor creste in intensitate. Fiecare chakra este asociata cu un sector anume al vietii. Asemenea unei roti care se invarte, fiecare chakra mentine energia in miscare cea spirituala, emotionala, intelectuala si fizica.

RECOMANDARI DE PURTARE pentru o durată de viață cat mai lunga: păstraţi fiecare bijuterie în ambalajul ei original, cutie sau săculeţ, protejati bijuteriile din rasina de zgârieturi, de apa, nu folosiți pentru curățare alcool sau acetona, evitati sa pulverizați parfum direct pe bijuterii, acestea vor distruge luciul bijuteriilor, nu folositi metode improvizate de curatare, materiale grosiere care pot deteriora suprafata lor.

Influentele metafizice ale cristalelor nu trebuie idolatrizate si exagerate si nu schimba cu nimic functionarea unui dispozitiv orgonic! Pietrele semipretioase adaugate de mine in structura, nu sunt obligatorii in MATRICEA de baza a unui ORGON!

In crearea bijuteriilor orgonice respect matricea de baza (50/50 amestec rasina si pilitura metalica, cristal de cuart) descoperita de dr. Wilhelm Reich in 1940 si imbunatatita de Don si Carol Croft in 2000. O matrice orgonica este o structura din straturi orgonice (absorb energie orgonica) si metalice (conduc energie orgonica) intercalate si cristal de cuart. Bijuteriile orgonice sunt realizate cu multa pasiune, din materiale atent selectionate si purificate energetic prin diferite metode si tehnici energetice.

Conform cercetarilor dr.Wilhelm Reich, descoperitorul energiei orgonice, dispozitivele orgonice au proprietati de a produce ENERGIE POZITIVA. Orgonul este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa în toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Folosirea orgonului este o modalitate naturală pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspândite cu atâta uşurinţă de om. Structura Orgonului neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale câmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice. Acestea sunt preluate de structura orgonitica si transformate in energie pozitiva, benefica pentru organismul uman. Efectele sunt generate de o structura din straturi intercalate de orgonit- materiale organice (absorb energie orgonica) si metalice (conduc energie orgonica) si cristale de cuart.

EFECTELE ORGONILOR :
- transformă energia negativă în energie pozitivă
- neutralizeaza efectele negative ale radiatiilor electro-magnetice (calculator,TV, telefon mobil, microunde,retele electrice,etc.;
- crează o stare de echilibru si armonie interioară;
- ajută la buna dezvoltare a plantelor.

Cine este dr.Wilhelm Reich?
Wilhelm Reich (24 martie 1897 - 3 noiembrie 1957) a fost psihiatru, psihanalist american de origine austriaco-ebraică. A aparținut celei de-a doua generații de psihanaliști după Sigmund Freud și a fost o figură radicală în istoria psihiatriei. A introdus conceptul de energie orgonică, pe care a considerat-o ca fiind primordială și a susținut că multe boli pot fi tratate prin deblocarea acesteia.Cartea lui Reich, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.La Reich intalnim ideea potrivit careia, boala este cauzata de blocarea sau deteriorarea energiei orgonice din corpul uman.Desi energia orgonica nu are masa, greutate sau inertie si nu poate fi masurata prin metode conventionale, Reich a modificat un contor Geiger Muler- masoara radiatiile alfa, beta si gamma, pentru a face acest lucru.Ulterior, dincolo de fotografia Kirlian, care este in masura sa arate modificarile spectrului energetic in prezenta unui dispozitiv orgonic s-au mai facut tot felul de experimente. "TOTUL ESTE ENERGIE ! "Einstein a stabilit acest lucru prin cunoscuta formula : E=mc². Ceea ce noi numim materie este de fapt energie cu vibratie suficient de joasa pentru a fi perceputa de simturi. Acest fapt este validat acum si de fizica cuantica insa era cunoscut de mistici inca de mii de ani. (Hindusii numeau maya- realitatea perceputa de simturi..).In Rusia ,Kozyrev si alti cercetatori, au avut un aport important la demonstrarea energiei orgonice in anii 60, Universitatea din Marburg- Germania, a publicat rezultate pozitive- despre efecte asupra corpului fizic dar si asupra proceselor mentale, psihice- ale acumulatorului orgonic in anul 1986 si usor-usor acceptarea energiei punctului 0 si aportul important al fizicii cuantice, a deschis usa acceptarii stiintifice a ceea ce se numeste si energie orgonica.

CE ESTE ENERGIA ORGONICA? CE ESTE UN ACUMULATOR ORGONIC?

In 1940, DR. WILHELM REICH, a facut o descoperire stiintifica privind existenta unei energii necunoscute, ce exista in atmosfera, in spatiu si in organismele vii. Descoperita accidental, dr.Reich a demonstrat ca aceasta energie de culoare albastra, se gaseste si radiaza din microorganisme, plante, animale si oameni. Aceasta energie exista, intr-o forma libera, in atmosfera superioara, dar si in vidul inalt si a fost numita de DR.REICH, ENERGIE ORGONICA.
Energia orgonica, asa cum a scris si dr.Reich, e sinonima cu energia vietii. Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit "aprindere". Reich a descoperit ca aceasta "incarcare" orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni), ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.Cartea sa, "Biopatia cancerului", cuprinde suficiente detalii privind energia orgonică şi impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbate (bolile) din corpul uman.

Energia orgonica poate fi stransa sub forma libera, direct din atmosfera, intr-un dispozitiv pe care l-a denumit ACUMULATOR ORGONIC. Combinarea unor MATERIALE ORGANICE (lemn, bumbac, răşini, etc), cu METALE in straturi intercalate, formează o matrice care are capacitatea de a atrage şi concentra orgonul, aşa cum au demonstrat cercetările lui Wilhelm Reich. Dispozitivul orgonic dupa principiul lui Reich continea straturi de materie organica si anorganica si se numea ORGONIT.

In anul 2000 dispozitivul lui Reich a fost imbunatatit de catre sotii Croft care au adaugat acestuia si cristalul de cuart, transformand dispozitivul dintr-un acumulator, intr-un generator de energie orgonica. Adaugarea unui CRISTAL de CUART in aceasta matrice, intensifica procesul de acumulare orgonica, are abilitatea de a transmuta si emite energie eterica continuu. Rasina din orgonit se contracta in timpul procesului de uscare, strangand in permanenta cristalul din interior. Prin aplicarea presiunii aspra cristalului de cuart, atunci cand rasina se intareste, se creaza o sarcina electrica, efect numit piezoelectricitate (capetele sale se polarizeaza electric) si cu ajutorul unui conductor (cupru, argint, etc) provoaca aparitia un camp magnetic in spatiul imediat inconjurator. Acesta este benefic pentru organismul uman, intrand in contact cu campul magnetic al creierului, cu campul magnetic al inimii,care este de 5000 de ori mai puternic, creaza o stare de echilibru, o armonizare. Se crede ca acest lucru determina de asemenea si functionarea atat de eficienta a orgonitului ca si GENERATOR de energie pozitiva.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  CURIER RAPID BUCURESTI: de la 14 LEI
  CURIER RAPID ALTE LOCALITATI: de la 19 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  ATENTIE!
  LIVRARE DOAR IN ARIA DE ACOPERIRE FAN COURIER - orase unde exista agentii Fan Courier.Prețurile afișate in pagina sunt doar pentru livrări in orașele principale unde exista sedii Fan Courier, iar km suplimentari se achita separat de către client la livrarea comenzilor.
  Verificati lista completa de localitati din Romania in care exista sedii Fan Courier si costuri de livrare, pe sit-ul Fan Courier!

  1.LIVRAREA SE FACE PRIN FAN COURIER IN ARIA DE ACOPERIRE. Comanda este trimisa dupa confirmarea comenzii, la adresa trecuta in comanda (domiciliu, loc de munca).

  2.RIDICARE PERSONALA pentru Bucuresti sect.3,metrou Costin Georgian, lasati mesaj pentru detalii.

  3. Pentru CLIENTII NOI - COMANDA SE LIVREAZA DUPA CONFIRMAREA COMENZII PRIN MESAGERIA BRESLO SAU TELEFONIC. IN LIPSA CONFIRMARII, COMANDA SE ANULEAZA.
  1.Transfer bancar- ING BANK: RO11 INGB 0000 9999 000 29716
  Taxa livrare:
  - BUCURESTI- 14 lei (pentru plic 50gr.)
  - ALTE LOCALITATI- 19 lei (pentru plic 50gr, in aria de acoperire Fan Courier)
  Daca plata nu se efectueaza in 2 zile de la confirmare, comanda este anulata.

  Datele contului, respectiv paypal, vor apare dupa ce va confirm eu comanda.

  2. Pay Pal

  3. Ramburs la livrare
  Taxa livrare :
  - BUCURESTI- 21,34ron (pentru plic 50gr.)
  - ALTE LOCALITATI- 26ron ( pentru plic 50gr, in orase cu agentii Fan Courier)


  PENTRU CLIENTII NOI, cu feedback negativ- PLATA SE FACE IN AVANS* - TRANSFER BANCAR sau PayPal. Comanda este expediata dupa efectuarea platii (cand banii au intrat in cont).
  *Plata in avans pentru evitarea unor situatii in care se comanda produse fara simt de raspundere, ce implica pagubirea mea, adica plata expeditiei dus-intors si inmagazinarea comenzii pe un numar de 7 zile.
 • Rambursari si Schimburi

  Fiecare produs este realizat manual, deci nu este perfect. Micile imperfectiuni ofera produsului unicitate.
  Nu suntem responsabili de daunele cauzate de transport.
  Nu se accepta returnarea produselor desigilate din motive de sanatate si de igiena, produsul vine in contact cu pielea si energia persoanei. Un produs purtat sau incercat nu poate fi revandut unei alte persoane.
  Produsul cumpărat trebuie returnat intact şi în ambalajul original in 3 zile.Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri etc.
  Taxele de returnare se platesc de cumparator. Valoarea produsului este restituita prin transfer bancar.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Avem dreptul sa modificam oricand pretul produselor.
  Nu rezervam produse.
  Produsele sunt instrainate si prin alte metode.
 • Informatii Vanzator

 • monica19 a deschis magazinul Breslo pe 06.07.2012.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.03.2021