Design original Monica Anton, produse unicat si serii limitate.Mai multe creatii puteti vedea pe www.monicaanton.ro si pe www.facebook.com/monicaanton.ro
Caracteristica bijuteriilor mele este dată în principal de lejeritatea lor extremă. Femeile de azi doresc să fie unice, elegante, glamour și în același timp sa se simta comod si confortabil și în largul lor in ceea ce poartă.
 • Plata

  PLATA se va face RAMBURS- la ridicarea coletului sau in AVANS- prin transfer bancar.
 • Livrare

  Prin posta sau print-un serviciu de curierat rapid.

  EXPEDIEREA PRIN POSTA:
  La valoarea produsului se adauga
  -12 lei taxe postale, pentru plata ramburs
  -6 lei taxe postale, pentru plata in avans- in cont.

  Pentru pachetele voluminoase (fire), cu greutate de peste 1kg, taxele postale se vor calcula pe site-ul postei si se vor comunica inainte de expedierea pachetului.

  EXPEDIEREA PRIN CURIER:
  Taxele difera in functie de firma de cuierat aleasa. Orientativ, ele sunt:
  -15-22 lei, pentru plata in avans- in cont
  -20-30 lei, pentru plata ramburs- la ridicarea pachetului.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 10 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 19 LEI
  PayPal 0 - 200 LEI 10 LEI
  200 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier Rapid Plata la livrare 0 - 200 LEI 25 LEI
  200 - ∞ LEI 15 LEI
  PayPal 0 - 200 LEI 15 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Daca nu sunteti multumiti de un produs, va rog sa ma contactati pentru a solicita returnarea sau schimbul acestora. Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la data primirii lor, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi platite de catre client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul monicaanton. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Imi rezerv dreptul de a solicita plata in avans in cazul in care cumparatorul nu are niciun fel de feedback.
 • Informatii Vanzator

  Monica Anton- designer vestimentar licentiat in moda
 • monicaanton a deschis magazinul Breslo pe 31.05.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 07.05.2016
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?