Bijuteriile handmade trebuie sa ne incante pe fiecare dintre noi din cel putin un motiv: inspiratia celui ce o creeaza se imbina cu pasiunea de-a porni de la o margeluta de nisip, de exemplu, si a ajunge dupa munca si rabdare la ceva ce uneori este de neimaginat chiar si pentru creator, din punct de vedere estetic.Valoarea lor cantarita in monede este uneori insuficienta....
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea este gratuita in Cluj-Napoca si Gilau, iar pentru alte localitati taxa de livrare este de 9 lei. In cazul in care cumparati mai multe produse, la fiecare produs adaugat in colet se mai adauga 1 leu. Fiecare set sau bijuterie va fi ambalat intr-o cutiuta handmade cadou, personalizata si potrivita cu dimensiunile acestora.
  Plata se face prin transfer bancar.
 • Rambursari si Schimburi

  Cel mai important lucru pentru mine este satisfactia celor care cumpara. Se poate intampla ca uneori sa nu va placa cu adevarat o bijuterie sau pur si simplu sa nu va reprezinte. In aceasta situatie returul se poate face in termen de 7 zile lucratoare in ambalajul original si fara a constata deteriorari ale produsului. Taxele postale de livrare si retur sunt suportate de cumparator.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul monicabodea. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  I: Produsele sunt unicat?
  R: Da, insa la cerere se pot realiza modele asemanatoare, insa fiecare va avea acel ceva, diferit de cel dinainte.
  I: Imaginile despre produs redau fidel descrierea acestuia?
  R: In masura in care nu apar diferente de nuante de culoare sau dimensiuni, legate de aspectele tehnice (culoare monitor, marimea imaginii, distanta de focalizare a imaginii, etc).
  I: Care sunt sursele de inspiratie?
  R: Artisti de beading internationali si in primul rand propria imaginatie.
  I: Cabusoanele de fimo sunt cumparate separat?
  R: Nu. Le modelez singura.
 • Informatii Vanzator

 • monicabodea a deschis magazinul Breslo pe 12.03.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 06.01.2014