Bine ai venit în universul Atelier KAME!

Numele meu este Kora, iar atelierul KAME a prins viață din pasiunea mea pentru artă, modă și frumos. Mi-am canalizat o parte dintre cunoștințele de arte textile și design vestimentar acumulate în urma studiilor la Facultatea de Arte Decorative și Design, către confecționarea de obiecte textile lucrate cu migală și cu multă atenție la detalii. Încerc mereu să descopăr tehnici noi și să creez povești colorate care să aducă bucurie în privirile celorlalți.

Numelui atelierului provine de la termenul japonez kame (カメ), însemnând țestoasă, un simbol ce deține o multitudine de semnificații: creativitate, longevitate, rezistență, stabilitate, perseverență. Acești termeni stau și la baza construirii brand-ului KAME, oferind produse creative și de durată, de care să te bucuri pentru mult timp.

Îți mulțumesc că ai vizitat magazinul meu și că, prin achiziționarea unui produs realizat aici, susții micile afaceri.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 12 LEI
  Ridicare personala: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrare prin Poșta Română de la 7 lei (cu plata în avans) sau de la 12 lei cu plata ramburs, termenul de livrare fiind de 3-4 zile lucratoare.
  Se poate livra și prin curier rapid, la cererea clientului.
  Pentru clienții care locuiesc în București, este posibilă și livrarea personală (gratuită), în funcție de disponibilitate.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele beneficiază de o garanție de 14 zile, timp în care se pot returna în aceleași condiții în care au fost trimise (în stare de nefolosintă, în ambalajul original), la adresa specificată de atelier. Costurile de retur sunt suportate în totalitate de către client. După ce ne asigurăm ca produsele au revenit în stare optimă, banii vor fi redirectionați într-un cont precizat de client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Toate produsele sunt realizate manual în atelierul KAME. Timpul de realizare al unui produs variază între 3-10 zile. Se realizează și produse pe comandă, în urma unei discuții în prealabil și stabilirii tuturor detaliilor tehnice. Pentru produsele realizate pe comandă se va percepe un avans de 50%. Clientul va fi anunțat în cazul în care apare probabilitatea extinderii procesului de creație la mai mult de 10 zile (în cazul unei perioade aglomerate, cu multe comenzi de onorat).
  În momentul plasării comenzii se va realiza o confirmare telefonică, dupa care veți primi și un e-mail cu toate detaliile. Comanda va fi expediată doar după confirmarea comenzii.
 • Informatii Vanzator

 • namikora a deschis magazinul Breslo pe 01.07.2020.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 16.08.2020