.
 • Plata

  Coletele pot fi livrate prin Posta Romana (48h) sau curierat (24h).
  Prin Posta Romana transportul e 10 lei pentru plata ramburs (la ridicarea coletului),
  sau transport gratuit pentru plata in avans (in cont – BT, BCR).

  Prin curier coletele pot fi expediate cu plata produsului in avans (in cont) si plata transportului la ridicarea coletului (~20lei).
  Nu trimit prin curier cu plata ramburs.
  Pentru plata in avans, coletele vor fi expediate dupa ce se face dovada platii.

  La plasarea comenzii, va rog sa specificati ce modalitate de plata si transport preferati.
  Daca acestea nu vor fi specificate timp de 3 zile de la plasarea comenzii, comanda va fi anulata.
 • Livrare

  *posta romana (48 ore)
  *curierat (24 ore) - doar cu plata avans si plata transportului la destinatie.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 10 LEI
  Curier Rapid Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 20 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul peticel. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • peticel a deschis magazinul Breslo pe 25.04.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 15.08.2014
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?