Mercerie , pasmanterie, accesorii textile - Telefon - 0371099794
 • Plata

 • Livrare

  Comanda minima este de 50 lei fara taxele aferente transportului!
  Cat de curand posibil functie de disponibilitatea produsului in stoc.
  Pentru cei din Iasi va asteptam la una din locatiile
  Complex Comercial Hala Centrala et.1 (zona centrala)
  Complex Comercial Lord (zona Alexandru)
  Complex Comercial Egros (zona Baza3)
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Curier Plata la livrare 0 - ∞ LEI 15 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform normelor

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul picutex. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Ne puteti contacta folosind:
  Mesageria privata BRESLO
  Telefonic : 0371099794 zilnic 9-16
  YM - mercerieonline
  www.facebook.com/pasmanterie
 • Informatii Vanzator

 • picutex a deschis magazinul Breslo pe 23.03.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 05.03.2017