Bine ati venit in micul meu magazin si sper ca timpul petrecut aici sa fie cat mai placut.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 7 LEI
  Curier: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar

  Posta Romana
  Procesarea comenzilor dureaza intre 1-2 zile lucratoare. Transportul prin Posta Romana dureaza 3-4 zilele lucratoare. In Iasi, livrarea se face prin predare personala intr-o zona stabilita de comun acord (de aceea sunteti rugati sa lasati un numar de telefon valid ca sa va pot contacta).

  Curier
  La solicitarea clientului livrarea se poate face prin curierat cu conditia ca bunurile sa fie achitate in avans si serviciile de curierat sa fie suportate de client la destinatie.

  Dupa ce plasati comanda, NU veti mai fi solicitati sa faceti nici o confirmare. In cazul in care sunt neclaritati in legatura cu comanda, veti fi contactat prin email sau telefonic. Daca nu reusesc sa va contactez timp de 3 zile, comanda va fi anulata automat.
  Posta Romana
  - Ramburs la primirea coletului - taxele de ambalare si transport sunt de 11 Lei
  - Avans in cont bancar - taxele de ambalare si transport sunt de 7 Lei
  - Comenzile speciale se platesc in avans

  Curier
  - Pentru livrarea prin curier, contravaloarea produselor se plateste in avans in cont bancar iar plata curierului se face la livrare
  - Taxele de ambalare sunt de 7 lei
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele "Pretty Accessories" sunt lucrate manual si verificate foarte atent. In cazul in care produsul primit nu este exact ceea ce ati dorit, va rog sa ma contactati pentru a gasi cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestui inconvenient.
  Daca nu doriti inlocuirea produsului, aveti posibilitatea ca in termen de maximum 14 zile de la data plasarii comenzii sa il returnati, in aceleasi conditii in care l-ati primit, contravaloarea acestuia urmand a va fi returnata in termen de maximum 5 zile lucratoare. Contravaloarea serviciilor postale revine in sarcina cumparatorului.

  Pentru comenzile personalizate nu se accepta retururi.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  IN ACEST MAGAZIN NU EXISTA COMANDA MINIMA
  Clientii care nu au feedback pozitiv 100%, vor fi rugati sa faca plata in avans.
  In cazul in care nu sunteti multumit de un anumit produs, va rog sa ma contactati imediat, pentru a stabili o modalitate de a rezolva problema.
  Accept rezervarea produselor, dar nu mai mult de 3 zile. Daca dupa 3 zile nu se efectueaza plata produselor rezervate, comanda va fi anulata automat.
  Pentru orice neclaritate nu ezitati sa ma contactati.
 • Informatii Vanzator

  Pentru comenzi personalizate, nelamuriri sau alte informatii suplimentare pot fi contatctata prin:
  - mesageria Breslo
  - email: [email protected]
  - telefon: 0729802258

  Carmen
 • prettyaccesories a deschis magazinul Breslo pe 07.10.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 26.02.2018