skinOsphere s-a născut din pasiunea pentru handmade. Și mai ales pentru cosmetice handmade, pe cât posibil făcute din ingrediente naturale și cu respect pentru mediul înconjurător.

Printre creațiile noastre veți găsi săpun natural, balsam de buze, șampon solid, balsam de maini si balsam de cuticule.

Va asigurăm că toate sunt realizate cu dragoste de natură, porționate și ambalate manual, inclusiv etichetele sunt home made!

Sperăm să vă aducă la fel de multă bucurie utilizarea acestor produse, cum ne aduce nouă conceperea lor.

Suntem deschiși și așteptăm de la voi sugestii, idei, opinii si preferințe, FEEDBACK!

P.S. Vă rugăm să ne contactați pe [email protected] cu orice întrebări sau nelămuriri aveti
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 10 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea se va face in termen de maxim 2 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii prin e-mail.

  Comenzile care nu vor fi confirmate timp de 48 de ore dupa plasare vor fi anulate.
  Plata se va face prin ramburs la primirea coletului.  In Timisoara nu se percepe taxa de transport daca se ridica personal coletul:)
 • Rambursari si Schimburi

  Banii se pot restitui (daca nu este deteriorat ambalajul iar produsul nu a fost folosit) cu exceptia costului expedierii.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul skinosphere. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • skinosphere a deschis magazinul Breslo pe 02.03.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 07.09.2012