Suntem o echipă tânără și veselă care, împreună cu clienții noștri,dă naștere în fiecare zi la cele mai originale și frumoase cadouri.Site-ul și marca noastră au fost înființate la mijlocul anului 2018 din dorința de a sustine și crea produse de înaltă calitate lucrate manual.
Ne propunem să oferim ceva diferit,astfel că pasiunea noastră pentru artizanat ne-a determinat să răspândim în toată țara creațiile Stef Marie Artcraft și să impărtăsim împreună cu voi, bucuria dăruirii obiectelor personalizate.
Abia așteptăm să vă auzim poveștile și să realizăm împreună cadoul perfect.
 • Plata

  Punem la dispozitie 2 metode de plata:
  -ramburs(plata la destinatar prin Posta Romana sau Curier)
  -transfer bancar
  Pentru persoanele ce aleg ultima metoda de plata,datele noastre sunt:
  Banca Transilvania (cont deschis atat in lei cat si in euro)
  IBAN: RO64BTRLRONCRT0394601101
  Nume: Diaconu Maria Stefana
 • Livrare

  In principal livrarea se face a doua zi dupa plasarea comenzii,sau dupa caz, poate dura si pana la o saptamana.
  Acest lucru se poate datora faptului ca toate comenzile se lucreaza in ordinea sosirii lor.De asemenea programului aglomerat si indisponibilitatea materialelor in acel moment,poate intarzia comanda.In oricare dintre aceste conditii,fiecare client va fi anuntat in prealabil orice modificare sau intarziere.
  Va rugam sa tineti cont ca fiecare obiect este lucrat atent si cu migala,pentru ca voi sa primiti produsul perfect si de aceea nu punem pret pe graba.In situatiile deosebite in care aveti nevoie de produse in cel mai scurt timp,puteti specifica in detaliile comenzii, REGIM DE URGENTA.Vom lua legatura cu dv.pentru a discuta toate posibilitatile.

  Va multumim pentru intelegere si sustinere si va dorim spor la cumparat cadouri!
  Costuri de transport
  Metoda livrare Metoda plata Total comanda Cost livrare
  Posta Romana Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 6 LEI
  Plata la livrare 0 - 299 LEI 12 LEI
  299 - ∞ LEI 0 LEI
  Ridicare Personala Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI 0 LEI
  Curier rapid Transfer Bancar 0 - ∞ LEI 24 LEI
  Plata la livrare 0 - 499 LEI 45 LEI
  499 - ∞ LEI 0 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul stefmarieartcraft. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • stefmarieartcraft a deschis magazinul Breslo pe 24.09.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 09.10.2018
×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?