,,ALL-IN-ONE'' argila roz - stick deodorant cu: argila roz, alba, Grapefruit & Geraniu - 55 gr.

48 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.
Ingrediente utilizate: ulei de Jojoba, unt de Mango, ceara de albine, argila alba, argila roz, amidon de orez, uleiuri esentiale bio (Grapefruit si Geraniu), ulei Caprylis, silicon vegetal, acid stearic vegetal, activi deodoranti (piatra
alaun, Farnesol, Trietilcitrat, BactiPur), vitamina E
Proprietati & Beneficii:
De ce ,,All-in-one''? pentru ca contine toti activii deodoranti, si un rezultat sigur si eficient. (este maximul ce se poate obtine cu un deodorant natural)
Este cel mai eficient deo-stick formulat pana acum.
- previne si neutralizeaza foarte eficace mirosurile neplacute date de proliferarea bacteriana de pe suprafata pielii;
- protejeaza si calmeaza pielea;
- respecta perfect pielea sensibila .
- nu blochează porii și nu lasă urme inestetice, si nici nu pateaza.
Untul de mango - ales pentru o consistenta non-grasa.
Uleiul de Jojoba - ales pentru ca este un ulei usor, ,,uscat'', a carui compozitie se aseamana izbitor cu sebumul, motiv pentru care este foarte bine tolerat de piele si se absoarbe aproape instantaneu.
Argila alba - este o argila blanda, adaptata in particular pielii sensibile, uscate sau iritate. Ea elimina toxinele din piele, si o calmeaza.
Argila roz - este absorbanta, matifianta, detoxifianta, purifianta, protectoare indicata in special pentru pielea delicata (cum ar fi axilele, in acest caz).
Amidonul de orez = pentru capacitatea sa absorbanta si calmanta
Piatra de alaun = regleaza transpiratia si lupta impotriva bacteriilor prezente la nivelul pielii axilelor (efect purifiant)
Activul deodorant FARNESOL = este un bacteriostatic (adica, nu ucide bacteriile prezente la nivelul axilelor care sunt responsabile de mirosul urat, ci doar le inactiveaza) si dezodorizant (adica neutralizeaza mirosurile neplacute - care sunt acide, dupa cum se stie)
Trietilcitratul - este un ingredient deodorant recomandat pielii sensibile.
- este anti-enzimatic (adica, patrunde in foliculi unde este atacat de bacterii in loc de sebum, adica hidrolizat si transformat in acid citric si alcool etilic. Acidul citric va acidifia zona tratata impiedicand astfel formarea acizilor grasi cu catena scurta responsabili de mirosul urat, iar alcoolul etilic are actiune bacteriostatica. Deci, nu altereaza flora bacteriana fiziologica.
BactiPur - este natural, obtinut prin fermentarea glucozei.
- este un antibacterian de lunga durata si un deodorant (eficienta 72 ore)- care inhiba bacteriile responsabile de mirosul neplacut si este foarte bine tolerat de piele.
Nu inhiba transpiratia (care e un proces natural si necesar), dar inactiveaza bacteriile raspunzatoare de mirosul neplacut.
Uleiul Caprylis - se bsoarbe rapid si nu greseaza axilele
Siliconul vegetal - pentru o aplicare mai usoara a stick-ului (aluneca mai usor pe piele) si efectul conditionant.
Informeaza-te!!! Folosirea antiperspirantelor industriale este foarte nociva (unul dintre efectele cele mai periculoase: cancer de san)
Valabilitate & Pastrare = circa 6 luni, in loc uscat
Gramaj : 50ml (55grame)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: BactiPur, Farnesol, Trietilcitrat, acid stearic vegetal, activi deodoranti piatra de a, amidon de orez, argila alba, argila roz, bicarbonat de sodiu alimentar, ceara de albine, silicon vegetal, ulei Caprylis, ulei de Jojoba, uleiuri esentiale bio Grapefr, unt de Mango, zinc ricinoleat

Dimensiuni: 55 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023