,,ARGILA MAROCANA RHASSOUL & CHERATINA VEGETALA '' - sampon natural solid, ptr par gras lipsit de volum

60 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: apa distilata, argila de Maroc Rhassoul, tensida, ulei de Jojoba, silicon vegetal, ulei esential de Grapefruit, cheratina vegetala.

Efecte, Proprietati:
Este foarte economic comparativ cu sampoanele lichide (se consuma greu): 100 grame de sampon solid este echivalentul a 500grame sampon lichid.
Este extraordinar de spumant, nu naclaieste parul precum sampoanele solide - preparate cu ajutorul sodei caustice, motiv pentru care nu e necesara clatirea suplimentara cu apa acidulata.
Spala eficient, combate grasimea parului si scalpului si ofera volum parului.
Balsamul este optional.
Argila de Maroc (Rhassoul sau Ghassoul) - cunoscut si sub denumirea de ,,pamantul care spala'', este ideala ptr un par gras, moale, fin, lipsit de volum si scalp gras. Are calitati detergente, adica capacitatea exceptionala de a absorbi grasimile, impuritatile si toxinele si de a le elimina in mod eficient cu ajutorul apei, fara sa afecteze echilibrul hidrolipidic al scalpului si fara sa irite glandele sebacee prezente aici.
Regleaza scalpul gras si da volum parului.
Cheratina vegetala - ingrijeste toate tipurile de par: fortifica parul moale-subtire, ii faciliteaza pieptanarea, il hidrateaza, si combate ruperea firelor
Uleiul de Jojoba - este un ulei light, ce nu incarca parul ci il hidrateaza. Compozitia sa este foarte asemanatoare de cea a sebumului uman.
Siliconul vegetal - este foarte asemanator celui sintetic, avand si acelasi rol adica de conditionarea firelor de par.

De retinut! Samponul poate ustura usor ochii, la fel ca sapunul. In caz de contact, se recomanda clatirea din abundenta. Din acest motiv, nu este indicat copiilor!
Valabilitate: circa 6 luni
Samponul este foarte concentrat ( nu contine apa), este foarte economic, se consuma greu ajungand ptr circa 80 de spalari.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: apa distilata, argila de Maroc Rhassoul, cheratina vegetala, silicon vegetal, tensida, ulei de Jojoba, ulei esential de Grapefruit

Dimensiuni: 100grame
Se pot prepara (la comanda) si la alte gramaje.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023