Ars de soare - colier

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cind am realizat acest colier imi era (evident!) foarte dor de soare. Ceea ce nu ma asteptam a fost insa ca doar cateva zile mai tarziu sa regasesc exact culorile colierului intr-o excursie in Malta, in cladirile arse de soarele Mediteranei (si in pielea proprie care a devenit rapid ceva mai rosie!).
Floarea din acest colier are in centru un cristal Preciosa roz-piersica. L-am imbracat in margelute aurii si i-am adaugat doua randuri de petale. Petalele mari sunt margele de o forma deosebita, usor rasucita, care amintesc in mod realist de unduirea unei flori. Nuantele lor deasemenea contribuie la unicitatea piesei; in functie de lumina, variaza in ape de auriu, roz si aramiu pe o suprafata neagra.
Floarea este suspendata pe doua panglici dantelate, tesute din margele superduo intr-un galben ca mierea si margele Toho aurii si aramii. In intreg colierul am folosit o nuanta speciala de auriu, batind usor in roz, ceea ce contribuie la efectul de "apus de soare".
Deoarece imi place ca bijuteriile mele sa arate la fel de bine si pe spate ca si in fata, ultima fotografie prezinta spatele pandantivului.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: cristal, margele de nisip, picaturi, rivoli, superduo, toho, twist

Dimensiuni: Perimetrul colierului: 46 cm, caruia i se adauga floarea cu diametrul de 4 cm, si "ciucurii" cu lungimea maxima de 6 cm.

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 14 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Super faina si vesela brosa!

    Anonim | 15.02.2023

  • Superbe! Lucrate cu grija si imaginatie! Multumesc! A A

    23.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu grija, delicatete si multa imaginatie! A A

    22.01.2020

  • Super martisoare lucrate cu gust si grija! Multumesc! A. A

    17.01.2020

  • Un set de poveste care imbina foarte armonios materiale opace, transparente, translucide si metalizate (de cea mai buna calitate) intr-o cromatica ireprosabila.

    17.11.2019