,,CAFEA & CHERATINA VEGETALA'' - Sampon fortifiant, anti-cadere par

26 LEI

Ingrediente: cafea expresso, apa minerala, cheratina vegetala, glicerina vegetala, extract glicerinic de Gingko Biloba, sare Epsom, sare marina, provitamina B5, tenside lichide blande (Base Douceur, Base Consistance, Mousse de Babassu, Douceur de Coco), uleiuri esentiale bio (Scortisoara, Cuisoare, Ghimbir) si extract bio de Vanilie.

Proprietati:
Este un sampon fortifiant, care ajuta la prevenirea caderii parului, combate caderea acestuia, confera volum si revigoreaza culoarea parului brun.
Studii europene recente, au demonstrat ca cafeina continuta in boabele de cafea, intensifica circulatia sanguina, si astfel stimuleaza foliculii firelor de par ajutand la cresterea lor.
CHERATINA VEGETALA - aduce parului: volum, forta, vigoare si-l protejeaza de deshidratare; are efect restructurant si protector impotriva ruperii firelor da par, cu efecte imediate in doar 5 minute: patrunde adanc in interiorul firelor de par (este absorbit mai mult in zonele mai vulnerabile) si astfel le intareste dinspre interior catre exterior; nu este eliminata prin spalarea ori clatirea parului, se regaseste in structura firelor de par si regleaza si absorbtia/ pierderea apei la acest nivel. Pentru scalp, este antiinflamatoare.
PROVITAMINA B5 - este un ingredient reparator si fortifiant a tuturor tipurilor de par. Se fixeaza cu usurinta de suprafata firului de par, si-l ,,imbraca'', asigurand astfel coeziunea scoamelor; hidrateaza si repara parul: uscat, deteriorat, casant ori cu varfuri spicuite; combate si caderea parului.
SAREA MARINA si SAREA EPSOM - remineralizeaza parul,si-i confera volum.
GINGKO BILOBA - combate caderea parului regenerand astfel parul, prin ameliorarea circulatiei sanguine periferice.
ULEIUL ESENTIAL DE GHIMBIR (Zingiber officinalis) - tonifica parul, stimuleaza cresterea lui si-i combate caderea; este si antifungic, prin urmare ajuta in caz de matreata, seboree capitis, dermatita seboreica.
ULEIURILE ESENTIALE DE SCORTISOARA si CUISOARE - efect stimulant, anti-cadere par.
PROVITAMINA B5 - este un activ: hidratant, fortifiant si reparator;confera si volum parului.

Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, in loc racoros si ferit de lumina (ideal in frigider)
Prezentare: flacon transparent din PET cosmetic (100 ml, 125ml, 250ml)
Samponul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Base Consistance, Cuisoare, Douceur de Coco, Ghimbir si extract bio de Van, Mousse de Babassu, apa minerala, cafea expresso, cheratina vegetala, extract glicerinic de Gingko B, glicerina vegetala, provitamina B5, sare Epsom, sare marina, tenside lichide blande Base D, uleiuri esentiale bio Scortis

Dimensiuni: 100ml = 26 lei
125 ml = 30 lei
250ml = 48 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023