Cercei din scoici si pirita

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Se realizeaza la comanda !
Cercei cu surub din scoici si pirita
Dimensiuni: aprox. 2 - 2,5cm
Datorita materialelor folosite sunt usor asimetrici !
Se monteaza pe tortite si surub Ag925 sau metal comun !
Diverse modele !
Disponibile scoicile din primul si ultimul rand ( masoara aprox. 2,5cm - sus, 1,5 cm scoicile din ultimul rand )
~~~~~~
Produsul este realizat manual , poate avea o forma neregulata si este departe de perfectiunea bijuteriilor lucrate in serie, dar are farmecul lui.
In magazin sunt prezentate pozele reale ale produselor, dar pot exista mici diferente de culoare cauzate de aparatul foto sau setarile monitorului.
~~~
Caracteristici Pirita : ''Scut energetic excelent, pirita ţine la distanţă energia negativă şi poluanţii, inclusiv bolile infecţioase. Purtată la gât, protejează corpurile subtile şi pe cel fizic, îndepărtând răul şi pericolul. Piatră foarte pozitivă, învinge inerţia şi sentimentul de inadecvare.
Stimulează ideile, pune în evidenţă abilităţile şi potenţialul. Un cristal de pirită pus pe birou încarcă cu energie camera. Utilă în momentul stabilirii liniilor directoare în afaceri. Vâ învaţă să vedeţi dincolo de aparenţe şi promovează diplomaţia. In plan psihologic, pirita tratează anxietatea şi frustrarea, favorizează conştientizarea propriilor valori şi a încrederii în sine. Ajută femeile să-şi învingă complexele de servitudine şi inferioritate. Pirita stimulează activitatea mentală, deoarece aceasta măreşte aportul de sânge către creier. Imbunătăţeşte memoria şi capacitatea de aducere aminte. Pirita cubică lărgeşte şi structurează capacităţile mentale, echilibrând instinctul cu intuiţia, creativitatea cu analiza. In plan emoţional, atenuează melancolia şi disperarea. Fizic, pirita de fier energizează şi înlătură oboseala. Blochează pierderile energetice ale corpului şi aurei. Creşte gradul de oxigenare a sângelui şi fortifică sistemul circulator. Promovează idealul de sănătate şi stare de bine. Vindecă rapid, dezvăluind cauzele stării de rău. Utilă în special pentru a învinge sursele răului karmic şi psihosomatic.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Tratează oasele şi stimulează formarea celulelor, repară ADN-ul deteriorat, aliniază meridianele şi calmează somnul perturbat de afecţiuni. Fortifică tractul digestiv, neutralizează toxinele ingerate, benefică pentru sistemul circulator, creşte gradul de oxigenare a sângelui. Utilă pentru plămâni, calmează crizele de astm şi bronşita.''


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: scoici

Dimensiuni: -

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Fan Courier: de la 22 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superb semn de carte! O adevarata bijuterie :) Colaborarea cu magazinul a fost excelenta! Recomand!

    19.02.2024

  • Broșele sunt minunate! Ambalate ingenios, cu drag! Colaborarea foarte facilă! Mulțumesc!

    Anonim | 06.02.2023

  • Broșele sunt minunate! Ambalate ingenios, cu drag! Colaborarea foarte facilă! Mulțumesc!

    Anonim | 06.02.2023

  • Nu cred ca-mi găsesc cuvintele pentru a va descrie cum sunt acești cercei. Sunt divinisimi, absolut minunați, de o finețe, de o frumusețe și măiestrie ieșită din comun. Sa știți ca și artista este un om minunat, cu care colaborezi cu o deosebi

    01.12.2021

  • Superbi

    17.10.2021