,,COMPLET ANTIAGE'' - Crema ptr ten imbatranit (antirid, antipete)

56 LEI

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici), realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (coacaze negre si maces), ceara emulsionanta Olive Douceur, infuzie din flori de Hibiscus, activi antiage (Relax'rides, Kiosmetine, concentrat Eclat & Lumiere), extract bio de iasomie, adensant vegetal xanthana.

Efectele cremei:
Preparatul are un pH neutru, si este destinat tenurilor mature ori imbatranite prematur din diverse cauze (cu riduri ori pete).
Reduce profunzimea ridurilor mari si mici, face pielea neteda, combate petele cutanate de culoare inchisa, iluminand astfel tenul.
Este o crema ce abunda in ingredienti activi antiage!!!
Crema are o culoare ,,lila'', dar ea se poate decolora in timp (este normal, fiind ingredienti naturali), dar asta nu-i afecteaza in vreun fel calitatile.

ACTIV CONCENTRAT ECLAT & LUMIERE - este extractul glicerinic al coniferului adica, Zada Siberiana. Este un conifer deosebit de rezistent la frig, prezent in taigaua siberiana. In Siberia este considerat: simbolul puterii si al logevitatii (poate ajunge la o inaltime de 50m, si poate trai 500-700ani). Rezina sa speciala, impregneaza lemnul si-l face neatacabil de insecte si neputrezibil.
Este un excelent activ, cu o eficacitate dovedita la nivel mondial: puternic anti-pete, antiage si de iluminare a pielii, unifiant.
Caile sale de atac:
1) inhiba sinteza de melanina (este mai eficace si mai sigur, comparativ cu acidul kojic sau arbutina)
2) protejeaza ADN-ul keratinocitelor si fibroblastilor (celule responsabile de imbatranirea prematura a pielii), de degradarea indusa de: expunerea la UV, poluare, fumat.
Efectele activului:
- previne si trateaza petele cutanate de pe ten, decolteu, maini atat la tineri cat si la persoanele varstnice
- albeste pielea, uniformizeaza coloritul ei si-i reda stralucirea.
- previne fotoimbatranirea pielii si trateaza pielea imbatranita indusa de UV, stress, tutun prin: marirea capacitatii celulelor pielii de a supravietui in conditii de stress si cresterea productiei de colagen. Din acest punct de vedere, este mai eficient ca vitamina E sau Resveratrolul.
- ingrijeste pielea sensibila: o calmeaza si reduce sensibilitatea pielii la agenti iritanti si calmeaza iritatiile pielii.

RELAX'RIDES - este un extract de alge (Acmella Oleracea), activ antirid- specific pentru ten stresat, crispat, marcat de riduri de expresie: diminueaza imediat microcontractiile cutanate responsabile de formarea ridurilor de pe fata (preventiv si curativ:in special ridurile de expresie - ,,laba-gastii'', naso-labialul); efect lisant (= diminueaza adancimea ridurilor, vizibil de la prima aplicare)

KIOSMETINE - este un activ antiage, antirid, tonifiant si hidratant, pe baza de chitina 100% naturala.
Chitina = este un compus existent in natura, un polizaharid adica o substanta ''dulce'' (prezenta in exoscheletul crustaceilor si insectelor, precum si in cereale cum ar fi: ovazul). Chitina de origine vegetala, este foarte utilizata in preparatele cosmetice, datorita biocompatibilitatii sale cu pielea, fiind extrem de bine tolerata chiar si de pielea sensibila.
Efectele Kiosmetine-ului:
- hidrateaza intens, restaurand astfel bariera naturala a pielii uscate si limiteaza reducerea descuamarii pielii uscate, scuamoase si atopice (prin formarea unui film non-ocluziv, hidratant si protector care va proteja pielea de deshidratare).
- tonifica pielea cu ameliorarea elasticitatii si fermitatii ei (prin regenerarea pielii adica stimularea sintezei de pro-colagen si inhibarea degradarii colagenului, care este unul din cele mai importante componente ale tesutului de sustiner a pielii)
- antirid ( previne si repara ridurile mari si mici si netezeste suprafata pielii)

Valabilitate: 3 luni , cu pastrare in loc rocoros (frigider)
Prezentare: borcanel din sticla.
Fiecare borcanel de crema, este etichetat si ambalat festiv


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: activ de albire, activi antiage, extract bio de violete, hidrolat din trandafiri, ulei bio de coacaze negre, ulei bio de maces

Dimensiuni: 30 grame = 56 lei
50 grame = 89 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023